Decumanus 2018.

Mi jedemo odgovorno, otvaranje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan

Otvorenje godišnje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan, pod geslom Mi jedemo odgovorno, uz prigodan program, održat će se u petak, 23. ožujka 2018. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 09.00 sati.

Članice Udruge Rukotvorine Krk premijerno predstavile svoje radove

Uz organizacijsku podršku Centra za kulturu Grada Krka, 02. ožujka 2018. godine, u Galeriji Decumanus otvorena je prva izložba vrijednih i izuzetno kreativnih članica Udruge Rukotvorine Krk, a čije radove povezuje jedna zajednička tema - Anđeli.

Anđeli - prvo izložbeno predstavljanje radova Udruge Rukotvorine Krk

Predstavljanje prvog izložbenog projekta članica Udruge Rukotvorine Krk, nazvanog Anđeli, uz organizacijsku podršku Centra za kulturu Grada Krka, održat će se u petak, 02. ožujka 2018. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 18.00 sati.

Članice Kreativnog Krka i Vide predstavile izložbu Moje slike, moji snovi

U Galeriji Decumanus, 15. veljače 2018. godine, otvorena je izložba fotografija tetovaža liječenih ovisnika Moje slike, moji snovi, koja je dijelom projekta Fotkam ti priču riječke Udruge za pomoć ovisnicima Vida, s time da je krčki postav realiziran u suradnji Udruge Kreativni Krk, fotografkinje Eni Brušnjak i splitske Zajednice Susret.

Moje slike, moji snovi - otvorenje izložbe fotografija tetovaža liječenih ovisnika

Otvorenje izložbe fotografija tetovaža liječenih ovisnika Moje slike, moji snovi održat će se 15. veljače 2018. godine u Galeriji Decumanus, s početkom u 19.00 sati. Radi se o postavu koji je dijelom projekta Fotkam ti priču riječke Udruge za pomoć ovisnicima Vida, nastalom suradnjom Udruge Kreativni Krk, fotografkinje Eni Brušnjak i splitske Zajednice Susret.

U Noći muzeja predstavljen izložbeni projekt Život Salpe

Povodom Noći muzeja koju je iznova, trinaesti put za redom, iniciralo Hrvatsko muzejsko društvo, Centar za kulturu Grada Krka u suradnji s krčkim fotografom Srđanom Hulakom, 26. siječnja 2018. godine, u Galeriji Decumanus javnosti je predstavio izložbeni projekt nazvan Život Salpe.

13. Noć muzeja: Život Salpe, izložba fotografija Srđana Hulaka

Povodom popularne nacionalne inicijative Noć muzeja koju i ove godine, 13. put za redom, provodi Hrvatsko muzejsko društvo, Centar za kulturu Grada Krka u suradnji s krčkim fotografom Srđanom Hulakom, priređuje zanimljiv izložbeni program pod nazivom Život Salpe.
Pretplati se na RSS - Decumanus 2018.