Decumanus 2018.

Krčke legende i frankopanska povijest kao poticaji kreativnosti

Kao uvod u ovogodišnji zaista bogat program kojim će se obilježiti dan zaštitnika Grada Krka i Krčke biskupije - sv. Kvirina, u Galeriji Decumanus, 18. svibnja 2018. godine, pred punim auditorijem, otvorena je izložba uglavnom fotografskih i video radova učenika Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir nazvana Stopama Krčkih legendi.

Međunarodna izložba i hip-hop spektakl obilježili Prvomajski inkubator

Ovogodišnje izdanje Prvomajskog inkubatora, kao jedinog krčkog aktivizmom obojenog festivala kojem je još jednom, i to zaista uspješno, pošlo za rukom združiti glazbene i likovne sadržaje, održan je tijekom vikenda 27. i 28. travnja, s nastavkom, u vidu Prvomajskog šušura - 01. svibnja.

Upoznajte asocijativnu geometrijsku apstrakciju Miljenka Belera

U krčkoj Galeriji Decumanus, 13. travnja 2018. godine, izložbu slika Miljenka Belera, naziva Djevojke, more i galebovi, pred okupljenim zaljubljenicima u likovnost, pored autora, inače člana Hrvatskog društva likovnih umjetnika Zagreb, otvorila je ravnateljica krčkog Centra za kulturu Maja Parentić.

Otvorenje izložbe slika Miljenka Belera - Djevojke, more i galebovi

Otvorenje slikarske izložbe Miljenka Belera pod nazivom Djevojke, more i galebovi, održat će se u petak, 13. travnja 2018. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 19.00 sati.

Mi jedemo odgovorno, izložbeno predstavljanje vrtićkog projekta

U Galeriji Decumanus, u organizaciji Centra za kulturu Grada Krka, 23. ožujka 2018. godine, otvorena je izložba Dječjeg vrtića Katarina Frankopan - Mi jedemo odgovorno - koju već tradicionalno čine mnogi maštoviti radovi djece i odgojiteljica iz vrtića u Krku, Omišlju, Njivicama, Malinskoj, Polju, Vrhu, Baški i Vrbniku.

Mi jedemo odgovorno, otvaranje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan

Otvorenje godišnje izložbe Dječjeg vrtića Katarina Frankopan, pod geslom Mi jedemo odgovorno, uz prigodan program, održat će se u petak, 23. ožujka 2018. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 09.00 sati.

Članice Udruge Rukotvorine Krk premijerno predstavile svoje radove

Uz organizacijsku podršku Centra za kulturu Grada Krka, 02. ožujka 2018. godine, u Galeriji Decumanus otvorena je prva izložba vrijednih i izuzetno kreativnih članica Udruge Rukotvorine Krk, a čije radove povezuje jedna zajednička tema - Anđeli.

Anđeli - prvo izložbeno predstavljanje radova Udruge Rukotvorine Krk

Predstavljanje prvog izložbenog projekta članica Udruge Rukotvorine Krk, nazvanog Anđeli, uz organizacijsku podršku Centra za kulturu Grada Krka, održat će se u petak, 02. ožujka 2018. godine, u Galeriji Decumanus, s početkom u 18.00 sati.

Članice Kreativnog Krka i Vide predstavile izložbu Moje slike, moji snovi

U Galeriji Decumanus, 15. veljače 2018. godine, otvorena je izložba fotografija tetovaža liječenih ovisnika Moje slike, moji snovi, koja je dijelom projekta Fotkam ti priču riječke Udruge za pomoć ovisnicima Vida, s time da je krčki postav realiziran u suradnji Udruge Kreativni Krk, fotografkinje Eni Brušnjak i splitske Zajednice Susret.

Moje slike, moji snovi - otvorenje izložbe fotografija tetovaža liječenih ovisnika

Otvorenje izložbe fotografija tetovaža liječenih ovisnika Moje slike, moji snovi održat će se 15. veljače 2018. godine u Galeriji Decumanus, s početkom u 19.00 sati. Radi se o postavu koji je dijelom projekta Fotkam ti priču riječke Udruge za pomoć ovisnicima Vida, nastalom suradnjom Udruge Kreativni Krk, fotografkinje Eni Brušnjak i splitske Zajednice Susret.
  • 1
  • -
  • 2
Pretplati se na RSS - Decumanus 2018.