Zaštita privatnosti

Grad-krk.hr će poštivati anonimnost i privatnost korisnika portala i svih njihovih osobnih podataka poput imena, prezimena, adrese i e-maila. Korisnici su u skladu s uvjetima korištenja dužni unijeti točne podatke.

Grad-krk.hr koristi Eumis - info servis za građane. Eumis koristi kontakt formu za postavljanje pitanja. Za slanje pitanja preko eumis.grad-krk.hr morate prihvatiti elektroničku privolu.

Grad-krk.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru).

Grad-krk.hr će navedene podatke koristiti isključivo u cilju pružanja kvalitetnijih usluga korisnicima, te ih neće davati na uvid bilo kojoj trećoj strani, ukoliko to ne zahtijevaju nadležne institucije u slučaju kršenja zakonskih normi.

Uvijek možete zatražiti brisanje osobnih podataka tako da kontaktirate nadležne institucije.

 

Više informacija o kontaktu možete naći ovdje.

 

Pravo na pristup informacijama

 

Više o pravu na pristup informacijama možete saznati ovdje.

 

Kolačići (Cookies)

 

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi Portali i Usluge radili pravilno i imali sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (Cookies).
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku.
Korištenjem Portala i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića na vašem računalu.

Internetske stranice Grada Krka u cilju analize upotrebljavaju Google Analytics, uslugu analize korištenja internetskim stranicama koju pruža Google, Inc. (Google). U tu svrhu Google Analytics upotrebljava kolačiće, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo.
U skladu sa svojim certifikatom u vezi sa sustavom za zaštitu privatnosti Google izjavljuje da je usklađen s europsko-američkim sustavom zaštite privatnosti. Google može podatke prikupljene s pomoću usluge Google Analytics prenijeti trećim osobama ako je to propisano zakonom ili ako te treće osobe obrađuju podatke u ime Googlea.
U skladu s uvjetima korištenja uslugom Google Analytics, Google neće povezivati IP adresu ispitanika ni sa kakvim drugim podacima kojima raspolaže.
Upotrebu kolačića usluge Google Analytics možete odbiti tako da preuzmete i instalirate dodatak za preglednik Google Analytics Opt-out.

Popis kolačića koje portal zadarskilist.hr može postaviti na vaš internet preglednik:

  • has_js - (1 ili 0) informacija je li Javascript uključen na web pregledniku,

  • Google Analytics kolačići.