Iz medija

POS-ove stanove u Krku gradit će i tijekom ljeta, useljenje za godinu dana

novilist.hr, 09. svibnja 2018.

Već za desetak dana u gradu Krku kreće izgradnja stambenog kompleksa iz Programa društveno poticane stanogradnje, dugo čekanog, a sad čini se napokon i dočekanog stambenjaka u kojem će za godinu dana stambeno pitanje riješiti 30 obitelji s područja Grada.

Ponikve eko otok Krk dijele besplatni kompost

novilist.hr, 17. travnja 2018.

Po svom već dobro uhodanom običaju, krčki komunalci i ove godine korisnike svojih usluga nagrađuju besplatnim kompostom proizvedenim od prikupljenog biootpada.

Grad Krk će vlastitim novcem realizirati projekt MMC Kamplin

novilist.hr, 16. travnja 2018.

Vodstvo Grada Krka ipak neće moći računati na europski novac u realizaciji plana rekonstrukcije zgrade na Trgu Kamplin i njenom transformiranju u suvremeni, multimedijalni kulturni centar. 

Projekt Aristol: Krčko maslinovo ulje na putu da dobije i službenu diplomu za ljekovitost

novilist.hr, 12. ožujka 2018.

Da je krčko ekstra djevičansko maslinovo ulje prava pravcata medicina Boduli znaju oduvijek. A da njihove tvrdnje i vjerovanja nisu tek ćakule temeljene na onoj da svatko svog konja hvali sad potvrđuju i povratne informacije koje su ovih dana na Krk pristigle u vidu rezultata iznimno skupih i tehničko-tehnološki zahtjevnih analiza odrađenih u Grčkoj. 

Preuređuje se Gradska uprava, najnoviji Cinestarovi filmovi uskoro u Velikoj vijećnici

novilist.hr, 05. ožujka 2018.

Kako prolazi vrijeme unutar kojeg se u prizemlju zgrade sjedišta krčke Gradske uprave, točnije u Velikoj vijećnici, provodi njeno temeljito preuređenje i tehničko osuvremenjenje, sve je izvjesnije da će terminski planovi realizacije tog vrijednog projekta Grada Krka biti ispoštovani te da će Krčani u taj javni prostor useliti već za koji tjedan.

U Krku niče interpretacijski centar maritimne baštine

novilist.hr, 19. veljače 2018.

 

U gradu Krku do ove ljetne sezone trebao bi biti ostvaren već dugo najavljivan, a od brojnih Krčana i priželjkivan, projekt usmjeren očuvanju i prezentiranju njihove bogate maritimne baštine.

Bodulija upisala više od 806 tisuća turista i 4,7 milijuna noćenja

novilist.hr, 13. siječnja 2018.

 

Ovih su dana konačno i službeno potvrđeni podaci da je prošla, 2017. godina bila najuspješnija turistička godina u povijesti turizma otoka Krka.

Nova najotočanka: Instruktorica joge i velika humanitarka pokrenula bodulsku lavinu dobrote

novilist.hr, 08. siječnja 2018.

 

Na prigodnoj svečanosti upriličenoj u njivičkom restoranu Rivica, organizatori akcije odabira osobe godine otoka Krka zasluženo su priznanje uručili dobitnici naslova najotočanke 2017. godine - Svjetlani Vrkljan-Radovčić.

Veselo raspoloženje: Na dupkom punom centralnom krčkom trgu upriličena tradicionalna silvestarska fešta

novilist.hr, 31. prosinca 2017.

 

Da je tradicija zajedničkog, podnevnog ispraćanja stare godine uistinu postala prihvaćenim i sad već nezaobilaznim običajem pokazala je i ovogodišnja velika silvestarska fešta upriličena na centralnom krčkom trgu.

Priznanje ravnatelju Malog Karteca: Mladenu Pokrajčiću nagrada za životno djelo

novilist.hr, 29. prosinca 2017.

 

Ravnatelju krčkog Doma za starije i nemoćne osobe Mali Kartec, prof. Mladenu Pokrajčiću, u sklopu prigodne svečane skupštine Hrvatskog saveza sportske rekreacije Sport za sve, dodijeljena je nagrada za životno djelo. 

Pretplati se na RSS - Iz medija