zastava_eu_s_natpisom.jpg

europski_strukturni_i_investicijski_fondovi.jpg

op_konkurentnost_i_kohezija_boja.jpg

baner_-_projekt_prikupljanja_odvodnje_i_prociscavanja_otpadnih_voda_otoka_krka.jpg

baner_-korona.jpg

info.

Grad Krk | Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk

Radno vrijeme: svakim danom od 08:00 do 11:30, te od 13:00 do 15:00 sati, osim četvrtkom kada se stranke ne primaju.

MB: 2543095 | OIB: 12405095116

E-mail za dostavu e-računa: eracun@grad-krk.hr

Gradska uprava:

Josipa Milohnić, stručna suradnica za protokol i informiranje
Telefon: +385 (0)51 401 111
Fax: +385 (0)51 401 151
Fax: +385 (0)51 221 126
E-mail: grad-krk@grad-krk.hr

Županijski Stožer civilne zaštite Primorsko-goranske županije:

Načelnik Stožera: Mladen Šćulac
E-mail: stozer.civilna@pgz.hr

Stožer civilne zaštite Grada Krka:

Načelnik Stožera: Čedomir Miler
Telefon: +385 (0)51 401 177
Mobitel: +385 (0)99 202 18 47
E-mail: cedomir.miler@grad-krk.hr

Obavijest Grada Krka o radu sa strankama

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, prijem stranaka u Gradu Krku odsad će se vršiti samo kada je to nužno tj. po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu. Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte. (Kontakti su: OVDJE.) Stranke su obvezne dezinficirati ruke prilikom ulaska/izlaska iz zgrade te nositi masku za lice za vrijeme trajanja prijema.

Prevencija širenja koronavirusa na području otoka Krka (i ostale odluke)

Temeljem članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te članka 4. stavak 1. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i uputama Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije, Koordinacija gradonačelnika i općinskih načelnika otoka Krka, 16. ožujka 2020. godine, donosi Odluku u cilju prevencije širenja koronavirusa (SARS - CoV-2) i COVID-19 bolesti na području otoka Krka.

Izmjena Natječaja Grada Krka za davanje u zakup javnih površina za postavu privremenih objekata u gradu Krku

Tekst Natječaja Grada Krka za davanje u zakup javnih površina za postavu privremenih objekata u gradu Krku, mijenja se prema Izmjeni dostupnoj: OVDJE.

Eko-projekt Fabrika Vecla Udruge Rukotvorine Krk kulminirao izložbom u Galeriji Decumanus

U Galeriji Decumanus, od 26. veljače do 10. ožujka 2021. godine, može se razgledati zanimljiv postav koji predstavlja kulminaciju eko-projekta Fabrika Vecla za čiju su realizaciju bile zadužene članice Udruge Rukotvorine Krk. Izložbu tako čine odjevni i dekorativni predmeti kreirani najrazličitijim postupcima reciklaže tkanina, i to tijekom kreativnih radionica odrađenih u studenom i prosincu prošle godine.

Srednjoj školi Hrvatski kralj Zvonimir dodijeljena Erasmus akreditacija - potvrda kvalitete u provedbi međunarodnih Erasmus+ projekata

Na natječaju za dodjelu Erasmus akreditacija u području obrazovanja odraslih, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te odgoja i općeg obrazovanja, s rokom prijave do 29. listopada prošle godine, pored 33 prijavljene ustanove, odnosno među 13 onih koje su zadovoljile natječajne uvjete i kvalitetom prijave zaslužile dodjelu Erasmus akreditacije svoje je mjesto pronašla i krčka Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir.

Uspostavljen prvi cjeloviti Registar hrvatskih otoka

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije obavještava kako je na temelju članka 6. Zakona o otocima (Narodne novine broj 116/18, 73/20 - Uredba) i Pravilnika o metodologiji ustrojavanja i vođenja Registra otoka (Narodne novine broj 75/20) uspostavljen Registar otoka.

Dobro nam došla El Musicante škola gitare!

Od ožujka ove godine u gradu Krku s radom kreće poznata zagrebačka škola gitare El Musicante, i to kao rezultat višegodišnje suradnje s Udrugom Kreativni Krk. Koliko će to značiti lokalnoj zajednici, posebice djeci i mladima kojima je škola namijenjena, govori i činjenica da je El Musicante početkom prošle godine imao upisan najveći broj polaznika od svih škola gitare u Zagrebu.

Postanite sudac porotnik Županijskog suda u Rijeci!

Ako ste voljni okušati se na dužnosti suca porotnika Županijskog suda u Rijeci, svoju prijavu, što je moguće prije, a najkasnije do 05. ožujka ove godine, dostavite u Pisarnicu Grada Krka (Trg bana J. Jelačića 2, 51500 Krk) tijekom redovnog radnog vremena. Sve ostale informacije možete dobiti telefonom na 051 401 123, odnosno mailom na natalija.rakic@grad-krk.hr.

159. Kolegij: Predstavljen Izvještaj o donacijama iz Proračuna Grada Krka za 2020. godinu

U uredu gradonačelnika, 23. veljače 2021. godine, održan je 159. sastanak Kolegija u čijim su raspravama, pored gradonačelnika Darija Vasilića, sudjelovali njegov zamjenik Čedomir Miler i Josip Brusić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Krka.

Majstori i Čarobnjakov učenik otvorili šestu sezonu programa Vama glumimo

Dvama kazališnim programima, prvom namijenjenom odraslima, a drugom djeci, 19. i 20. veljače 2021. godine, pošlo je za rukom popuniti auditorij sportske dvorane osnovne škole, poštujući pritom sve epidemiološke mjere, što znači da otočani različitih generacija ovo zimsko vrijeme vole provesti uz dobru kazališnu predstavu.

Pretplati se na Grad Krk RSS