zastava_eu_s_natpisom.jpg

europski_strukturni_i_investicijski_fondovi.jpg

op_konkurentnost_i_kohezija_boja.jpg

baner_-_projekt_prikupljanja_odvodnje_i_prociscavanja_otpadnih_voda_otoka_krka.jpg

baner_-korona.jpg

info.

Grad Krk | Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk

Radno vrijeme: svakim danom od 08:00 do 11:30, te od 13:00 do 15:00 sati, osim četvrtkom kada se stranke ne primaju.

MB: 2543095 | OIB: 12405095116

E-mail za dostavu e-računa: eracun@grad-krk.hr

Gradska uprava:

Josipa Milohnić, stručna suradnica za protokol i informiranje
Telefon: +385 (0)51 401 111
Fax: +385 (0)51 401 151
Fax: +385 (0)51 221 126
E-mail: grad-krk@grad-krk.hr

Obavijest o novom načinu izdavanja propusnica

Sukladno Odluci o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, od 01. travnja ove godine, propusnice se izdaju putem sustava e-Propusnice, kojem se pristupa: ovdje.

Crveni Križ: Pomoć radi nabave i dostave nužnih lijekova ili potrepština

U cilju sprječavanja zaraze koronavirusom Gradsko društvo Crvenog križa Krk obavještava sve otočane koji su kronični bolesnici, stariji od 65 godina ili spadaju u neku od rizičnih skupina da se telefonskim putem obrate za pomoć radi nabave i dostave nužnih lijekova ili potrepština, u slučaju da isto nisu u mogućnosti pribaviti po drugoj osnovi.

Prevencija širenja koronavirusa na području otoka Krka (i ostale odluke)

Temeljem članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te članka 4. stavak 1. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i uputama Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije, Koordinacija gradonačelnika i općinskih načelnika otoka Krka, 16. ožujka 2020. godine, donosi Odluku u cilju prevencije širenja koronavirusa (SARS - CoV-2) i COVID-19 bolesti na području otoka Krka.

Obavijest: HMZO-va uputa građanima za komunikaciju u vrijeme epidemije

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i privremeno zatvaranje Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje - Ispostave Krk, slijedi uputa građanima glede daljnjih postupanja i komunikacije.

Poziv za podnošenje inicijalnih zahtjeva putem FINA-inog portala Mjere

FINA poziva sve gospodarske subjekte u Republici Hrvatskoj (u nastavku: podnositelji prijave) čije je poslovanje ugroženo uslijed epidemije koronavirusa da se, počevši od 31. ožujka 2020. godine, inicijalno prijave za mjere Vlade Republike Hrvatske u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti i likvidnosti putem jedinstvenog portala Mjere, dostupnog: OVDJE.

Novi raspored dežurstava ordinacija obiteljske medicine i nova organizacija rada ordinacija dentalne medicine

S obzirom na epidemiju koronavirusa, ordinacije obiteljske medicine na području otoka Krka, od 24. ožujka 2020. godine, krenule su s novom preraspodjelom dežurstava, i to na način međusobnog izmjenjivanja liječnika. Cilj takvog pristupa zaštita je zdravstvenih radnika od kontakata, kao i štednja deficitarne zaštitne opreme.

Putovanje na otoke: Zahtjev za izdavanje suglasnosti

Nastavno na Uputu za izdavanje propusnica za putovanje na otoke koju je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio 01. travnja ove godine, Stožer civilne zaštite Grada Krka u formi obrasca objavljuje Zahtjev za izdavanje suglasnosti za putovanje na područje Grada Krka.

Izdavanje propusnica odsad putem sustav e-Propusnice

Sustav e-Propusnice, dostupan sa sljedeće adrese: epropusnice.gov.hr, omogućuje građanima jednostavno slanje zahtjeva za izdavanje propusnica, i to korištenjem usluga e-Građani i NIAS (Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav).

Izmjena Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka: Uvođenje e-Propusnica

Na temelju Čl. 22.a Zakona o sustavu civilne zaštite, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, 01. travnja 2020. godine, donosi Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Uputa o izdavanju propusnica za putovanje na otoke

S obzirom na veliki broj zahtjeva i upita za izdavanje propusnica za odlazak na otoke, a u svrhu ujednačavanja postupanja stožera pri izdavanjanju propusnica za odlazak na otoke daje se sljedeći Uputa.

Pretplati se na Grad Krk RSS