zastava_eu_s_natpisom.jpg

europski_strukturni_i_investicijski_fondovi.jpg

op_konkurentnost_i_kohezija_boja.jpg

baner_-_projekt_prikupljanja_odvodnje_i_prociscavanja_otpadnih_voda_otoka_krka.jpg

baner_-korona.jpg

info.

Grad Krk | Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk

Radno vrijeme: svakim danom od 08:00 do 11:30, te od 13:00 do 15:00 sati, osim četvrtkom kada se stranke ne primaju.

MB: 2543095 | OIB: 12405095116

E-mail za dostavu e-računa: eracun@grad-krk.hr

Gradska uprava:

Josipa Milohnić, stručna suradnica za protokol i informiranje
Telefon: +385 (0)51 401 111
Fax: +385 (0)51 401 151
Fax: +385 (0)51 221 126
E-mail: grad-krk@grad-krk.hr

Turistička ambulanta u Krku s radom krenula 01. srpnja [HR/ENG]

Turističke ambulante Doma zdravlja Primorsko-goranske županije i ove će godine pružati usluge turistima tijekom turističke sezone, i to u pet ispostava: Opatija, Crikvenica, Krk, Mali Lošinj i Rab.

Prevencija širenja koronavirusa na području otoka Krka (i ostale odluke)

Temeljem članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te članka 4. stavak 1. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, a sukladno preporukama Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije i uputama Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije, Koordinacija gradonačelnika i općinskih načelnika otoka Krka, 16. ožujka 2020. godine, donosi Odluku u cilju prevencije širenja koronavirusa (SARS - CoV-2) i COVID-19 bolesti na području otoka Krka.

Obavijest o novom radnom vremenu krčkog Turističko-informativnog centra

Turistička zajednica Grada Krka obavještava o novom radnom vremenu krčkog Turističko-informativnog centra, smještenog na adresi J. J. Strossmayera 9, koji će odsad svim posjetiteljima grada Krka na raspolaganju biti prema sljedećem rasporedu.

64. Ljetne priredbe: Buga Marija Šimić, vokal i Monika Zlatarek, piano

Glazbeni program 64. Ljetnih priredbi, u četvrtak, 23. srpnja 2020. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati, nastavlja se koncertom mlade operne pjevačice Buge Marije Šimić u pratnji pijanistice Monike Zlatarek, a kojim će, u zasigurno preciznim izvedbama, dominirati djela poznatih hrvatskih skladatelja poput I. M. Ronjgova, D. Pejačević, I. pl. Zajca ili J. Gotovca. Ulaz je slobodan!

Pogledajte snimku webinara na temu jačanja položaja otočnih zajednica pri ostvarivanju energetskih i klimatskih ciljeva

Regionalna energetska agencija Kvarner i Ured Sporazuma gradonačelnika, u suradnji s međunarodnim udruženjima FEDARENE i DAFNI, tijekom lipnja organizirali su webinar na temu jačanja položaja otočnih zajednica pri ostvarivanju energetskih i klimatskih ciljeva.

FZOEU: Za sufinanciranje fotonaponskih elektrana osigurano 10 milijuna kuna

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) krajem lipnja objavio je Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora za proizvodnju električne energije u kućanstvima za vlastitu potrošnju. Ovisno o lokaciji, građani mogu dobiti 40, 60 ili 80 posto sufinanciranja, odnosno do najviše 75.000 kuna.

Što kada se svijet zatrpa otpadom - otkrila su nam dva simpatična prijatelja

Prvi ovogodišnji program namijenjen najmlađim posjetiteljima Ljetnih priredbi, točnije predstava Bibi i Bubi kreirana u produkciji popularnog  Kerekesh teatra, na Sceni Zidine odigrana je 08. srpnja 2020. godine.

Re-open EU, nova internetska stranica Europske komisije za sigurna putovanja i turizam u Europi

Europska komisija nedavno je pokrenula novu internetsku platformu Re-open EU za siguran nastavak putovanja i turizma u Europi. Platforma, stoga, u stvarnom vremenu donosi informacije o granicama, dostupnim prijevoznim sredstvima i turističkim uslugama u državama članicama Europske unije.  

64. Ljetne priredbe: Predstava za djecu Čarobnjak iz Oza, Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić

Drugi ovogodišnji program namijenjen najmlađim posjetiteljima Ljetnih priredbi, lutkarska predstava Čarobnjak iz Oza čiju produkciju potpisuje Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić, odigrat će se u srijedu, 22. srpnja 2020. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.00 sat. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kn.

64. Ljetne priredbe: Komedija Udavače, HIT teatar

Dramski program 64. Ljetnih priredbi nastavlja se u ponedjeljak, 20. srpnja 2020. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati, i to komedijom Udavače HIT teatra. Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn.

Pretplati se na Grad Krk RSS