Najave

Vama glumimo u svibnju: Prvi muževi bacaju se u vodu i Šuma Striborova

Nakon dvomjesečne stanke uzrokovane epidemiološkim prilikama, šesta sezona kazališnih programa krčkog Centra za kulturu, znanih pod nazivom Vama glumimo, vraća se u petak, 21. svibnja 2021. godine, komedijom Prvi muževi bacaju se u vodu Tvornice smijeha, s početkom u 21.00, nakon čega u subotu, 22. svibnja, slijedi predstava za djecu Šuma Striborova Teatra Mjesec, u 11.00 sati.

Interpret Europe: Edukacija za certificiranje interpretatora baštine otoka Krka

Ako ste licencirani turistički vodič i želite nadograditi vještine predstavljanja kulturne i prirodne baštine te pasivne posjetitelje motivirati da postanu aktivni sudionici, Turistička zajednica Grada Krka poziva da pristupite edukaciji za certificiranje interpretatora baštine otoka Krka, a koja će se održati u drugoj polovici svibnja ove godine.

Kreću prijave za besplatan preventivni pregled madeža

U povodu Tjedna Crvenog križa, Gradsko društvo Crvenog križa Krk u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije u utorak, 18. svibnja 2021. godine, između 17.00 i 20.00 sati, nastavlja s programom besplatnog preventivnog pregleda madeža.

Online edukacija za privatne iznajmljivače i ostale djelatnike u turizmu

S ciljem kvalitetne pripreme nadolazeće turističke sezone, u vremenu obilježenom brojnim izazovima i trendovskim promjenama u svakom pa tako i segmentu turizma, Turistička zajednica Grada Krka, u suradnji s ostalim otočnim turističkim zajednicama, organizira trodijelnu online edukaciju (webinare) namijenjenu dionicima u turizmu s područja čitavog otoka.

Krenulo proljetno izdanje kampanje Put do okusa Krka (Travel to Taste Krk)

Promotivna kampanja Turističke zajednice Grada Krka Put do okusa Krka (Travel to Taste Krk) koja je prošle jeseni, predstavljajući krčku gastronomsku ponudu, polučila izvrsne rezultate, kreće u svoje drugo, proljetno izdanje!