Najave

Vama glumimo u veljači uz predstave Julijin balkon ili Ljubav na drugi pogled i Hrvatska bajkovnica

Osma sezona kazališnih programa Centra za kulturu Grada Krka, znanog pod nazivom Vama glumimo, nastavlja se u petak, 17. veljače 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, i to hit komedijom Julijin balkon ili Ljubav na drugi pogled nastalom u produkciji HIT teatra, nakon koje 18. veljače slijedi predstava za djecu Hrvatska bajkovnica (3+) Teatra Naranča, čiji se početak najavljuje za 11.00 sati.

Zimska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Zimska akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Krk održat će se u srijedu, 15. veljače 2023. godine, u prostorijama Doma zdravlja Krk u gradu Krku, između 09.00 i 13.00 sati.

Edukacija: Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend

Udruga Žene za otok organizira novu edukaciju pod nazivom Kako uspješno kormilariti uzburkanim poslovnim vodama uz snažan osobni brend, a koja će se u subotu, 11. veljače 2023. godine, s početkom u 10.00 sati, pod vodstvom Tanje Džido, održati u Velikoj gradskoj vijećnici (Kinu Krk). Ako razmišljate gdje najbolje investirati za rast vašeg poslovanja u 2023. godini, odgovor je - u vaš osobni brend. Snažan osobni brend vaša je putovnica u poslovnom svijetu koja vas nečujno predstavlja, stvara nove prilike i otvara brojna vrata i prije nego li na njih zakucate.

Predavanje i projekcija filma povodom 180. obljetnice utemeljenja Matice hrvatske

Predavanje i projekcija dokumentarnog filma povodom 180. obljetnice utemeljenja Matice hrvatske održat će se u srijedu, 08. veljače 2023. godine, s početkom u 18.00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Krka (Kinu Krk). Događanje donose Matica hrvatska i Ogranak Matice hrvatske u Krku.

Noć muzeja u Etno kući Kornić

Obilježavanje Noći muzeja u Zavičajnoj etnografskoj zbirci Kornić - Etno kući, održat će se u petak, 03. veljače 2023. godine, s početkom u 18.00 sati. Programom, kojeg donosi Katedra Čakavskog sabora Kornić, obuhvaćeno je: predavanje Tajne Svetog Dunata (Damir Kremenić), izložba svetih sličica i molitvenika, nastup polaznika Škole kanta Udruge sopaca otoka Krka, demonstracija pečenja kruha u krušnoj peći i predstavljanje inventarne knjige Zavičajne etnografske zbirke Kornić.

Kino Krk: Babylon i Cvrčak i mravica

Nakon poduže stanke, program Kina Krk vraća se u četvrtak, 02. veljače 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, hvaljenom dramom Babylon, redatelja Damiena Chazellea, nominiranom za ovogodišnju filmsku nagradu Oscar, za kojom u subotu, 04. veljače, u 12.00 sati, slijedi animirana obiteljska avantura Cvrčak i mravica Luke Rukavine.