Najave

65. Ljetne priredbe: Papandopulo kvartet saksofona

U sklopu glazbenog programa 65. Ljetnih priredbi, u četvrtak, 12. kolovoza 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati, nastupit će Papandopulo kvartet saksofona. Ulaz je slobodan.

65. Ljetne priredbe: Komedija Savršeni partner

Novo poglavlje dramskog programa 65. Ljetnih priredbi, čini komedija Savršeni partner nastala u produkciji popularnog Teatra Gavran, a koja će se održati u srijedu, 11. kolovoza 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 80,00 kn.

65. Ljetne priredbe: Zagrebački klezmer trio

U nastavku glazbenog programa 65. Ljetnih priredbi, u četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati, nastupit će Zagrebački klezmer trio. Ulaz je slobodan.

65. Ljetne priredbe: Komedija Susjedi

Nastavak dramskog programa 65. Ljetnih priredbi, donosi još jednu uspješnicu proizašlu iz radionice Kerekesh teatra, i to komediju Susjedi koja će se održati u utorak, 03. kolovoza 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 80,00 kn.

65. Ljetne priredbe: Lachrimæ, Božo Vrećo & Edin Karamazov

U novom poglavlju glazbenog programa 65. Ljetnih priredbi, u subotu, 31. srpnja 2021. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.30 sati, predstavit će se suradnja dvoje vrhunskih glazbenika Bože Vreće i Edina Karamazova koji će izvoditi pjesme s njihovog prvog zajedničkog albuma Lachrimæ. Cijena ulaznice iznosi 120,00 kn.

LINK IN ART 7: Na kiparskoj izložbi Vitolda Košira otkrijte kako izgleda glazba

Kiparskom izložbom pod nazivom Iz zvuka u materiju, autora Vitolda Košira, postavljenom 15. srpnja 2021. godine, u krčkoj Galeriji Decumanus nastavljeno je sedmo izdanje izložbenog projekta LINK IN ART tijekom kojeg se, na temu Metamorfoza glazbe, već prethodno predstavio Vedran Ružić.

Besplatne interpretacijske šetnje gradom Krkom novi su kulturno-turistički proizvod

Storytellling (ili pripovijedanje), kao kulturno-turistički proizvod, pruža iskustveni turistički doživljaj priča i legendi iz grada i s otoka Krka koje su povijesno autentične, ali su prilagođene sadašnjem mjestu i vremenu. Riječ je, dakle, o inovativnom doživljajnom proizvodu koji je u isto vrijeme marketinški alat i komunikacijsko sredstvo.

U pet poglavlja: Magične Tramonto sesije na Trgu krčkih glagoljaša

Događanjima Udruge Kreativni Krk i ove se godine pridružuje petodijelna manifestacija Tramonto, čiji će se besplatni koncertni programi, uz izuzetak 30. lipnja, svake druge srpanjske i kolovoške subote - 14. i 28. srpnja te 11. i 25. kolovoza - odvijati na Trgu krčkih glagoljaša, i to s početkom u 21.00 sat.

65. Ljetne priredbe: Sinteza glazbenih, scenskih, izložbenih i književnih programa

Krk koji se s pravom naziva gradom povijesti i kulture, između 26. lipnja i 23. kolovoza 2021. godine, iznova je domaćin Ljetnih priredbi, jednog od festivala s najdužom tradicijom na istočnojadranskoj obali koji je kvalitetnim kulturnim sadržajima i autentičnim lokacijama postao prepoznatljiv kulturno-turistički proizvod.

Classic Yoga: Besplatni ljetni treninzi u gradu Krku

Grad Krk još se jednom priključuje obilježavanju Svjetskog dana joge! Stoga, započnite dan rekreacijom na otvorenom te ispunite duh i tijelo pozitivnom energijom, uz vodstvo iskusne joga instruktorice Svjetlane Vrkljan Radovčić.