Najave

Gradsko društvo Crvenog križa Krk: Kreću prijave za besplatan preventivni pregled madeža!

U povodu Dana Hrvatskog Crvenog križa, Gradsko društvo Crvenog križa Krk u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, 19. i 26. listopada 2021. godine, između 17.00 i 20.00 sati, nastavlja s programom besplatnog preventivnog pregleda madeža.

Udruga Potrošački centar: Savjetovanje potrošača

Udruga Potrošački centar iz Rijeke i Grad Krk pozivaju na besplatno savjetovanje potrošača koje će se u ponedjeljak, 18. listopada 2021. godine, s početkom u 17.00 sati, održati u Velikoj gradskoj vijećnici (Kinu Krk).

Udruga Žene za otok u listopadu priređuje četiri radionice

U kontekstu projekta Aktivne otočanke, kojeg su financijski podržali Primorsko-goranska županija i Grad Krk, Udruga Žene za otok tijekom mjeseca listopada donosi četiri zanimljive radionice i predavanja.

Štorija o galiji Cristo Ressussitato: Kotorani predstavili priču o lavu sv. Marka u umjetnosti Kotora

Kao središnji dio manifestacije Štorija o galiji Cristo Ressussitato, u sklopu programa međunarodne kulturne suradnje koju već deset godina zajednički provode gradovi Krk i Kotor, 08. listopada 2021., u Galeriji Decumanus, otvorena je izložba Lav sv. Marka - simbol Serenissime, predstavljen u umjetnosti grada Kotora Pomorskog muzeja Crne Gore u Kotoru, čija je autorica tamošnja muzejska savjetnica mr. sc. Radojka Abramović.

Rukotvorine Krk: Serija kreativnih radionica za djecu i odrasle

Sve vrijednije članice Udruge Rukotvorine Krk tijekom listopada i studenog ove godine organiziraju seriju kreativnih radionica, i to oslikavanja oblutaka i reciklaže naplavina namijenjenu djeci školskog uzrasta te filcanja vune namijenjenu odraslima.