Najave

14. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka

14. sjednica Gradskog vijeća Grada Krka, koju saziva njezin predsjednik Nikša Franov, održat će se u utorak, 12. prosinca 2023. godine, u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 16.30 sati, s time da je predložen sljedeći Dnevni red.

Treće izdanje Adventa u Krku - prepustite se pravom blagdanskom ugođaju

Polukupola kod Velikog parka (ispod svima dobro znanog koprivića), obližnja Galerija Decumanus i samostanska crkva sv. Franje Asiškog, od 02. do 23. prosinca 2023. godine (pa čak i nadalje), bit će poprišta čitavog niza adventskim duhom inspiriranih sadržaja, posvećenih publici različitih generacija i afiniteta, a da bi doživljaj bio potpun potrebno je istaknuti kako će zaista bogat kulturno-zabavni program Adventa u Krku pratiti i jednako bogata gastronomska ponuda.

Sv. Nikola: Mališani, pripremite se za druženje sa sv. Nikolom!

Ni ove godine, mališanima omiljen svetac neće zaobići grad Krk. Zanimljiv program u čast poznatog zaštitnika djece, pomoraca i putnika započinje već 30. studenog i traje sve do 06. prosinca.

Sv. Nikola: Obavijest o otvaranju Pošte sv. Nikole

Galerija Decumanus i ove će godine, između 30. studenog i 05. prosinca, postati Pošta sv. Nikole gdje će svako dijete dobiti priliku da mu u veliki sandučić postavljen na ulaznim vratima ostaviti poruku s ispisanom ili iscrtanom željom. Sv. Nikola vas čeka!