Tri klupska rekorda na Dvoranskom prvenstvu Republike Hrvatske za kadete

U Atletskoj dvorani Kantrida održano je Dvoransko prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje. Na tom je natjecanju nastupiklo osmero članova Atketskog kluba Krk, i to s različitim uspjehom. Međutim, srušena su tri klupska i sedam osobnih rekorda, a najuspješnija je bila nova klupska rekorderka u bacanju kugle Lucija Blažić, koja je zauzela 7. mjesto.

Natjecanje kadetkinja u bacanju kugle otvorilo je prvenstvo. Krk je imao tri predstavnice: Lucija Blažić zauzela je 7., Marija Rode 8., a Helena Ljutić 12. mjesto. Lucija je ostvarila drugi najbolji rezultat u svojem godištu, što ukazuje na njezin odličan potencijal u istoj disciplini iduće godine. Istovremeno se odvijalo i natjecanje kadeta u skoku udalj. Jedini predstavnik Krka bio je Fran Bonifačić zauzevši s novim klupskim rekordom 14. mjesto.
Uslijedio je nastup mlađeg kadetskog prvaka Hrvatske u bacanju kugle. Kristijan Maračić prvi je put bacao kuglu od 4 kg, završivši natjecanje kao 9. U isto vrijeme je na zaletište dalja izašla Eva Marija Jurešić koja je nažalost s dva slabija skoka završila na 31. poziciji. Slično je završio i njezin nastup na 60 m. Stella Jurešić nastupila je samo na 60 m i završila kao 40. Na 60m su uspješniji bili kadeti. Tako je Luka Kosić s novim klupskim rekordom zauzeo 22. mjesto, a Fran Bonifačić s osobnim rekordom 30. Ukupno, tri klupska rekorda donose dovoljno za zadovoljstvo postignutim. Ovime je završena dvoranska sezona natjecateljskih uzrasta koje okuplja krčki klub, a ujedno počinju pripreme za državno prvenstvo u ekipnom krosu koje će se održati 09. ožujka 2013. u Zadru.