Započelo prikupljanje zahtjeva za korištenje sportske dvorane osnovne škole

Grad Krk obavještava klubove i udruge te sva ostala zainteresirana društva i grupe s područja Grada Krka, da podnesu zahtjev za korištenje prostora novoizgrađene sportske dvorane osnovne škole, i to za razdoblje od 01. listopada 2013. do 30. lipnja 2014. godine.

Obrazac, odnosno zahtjev, moguće je preuzeti u prilogu ove obavijesti ili osobno u Odsjeku za društvene djelatnosti (Grad Krk, Trg Bana J. Jelačića 2), a ispunjenog i ovjerenog potrebno ga je dostaviti osobno u Pisarnicu Grada Krka ili poslati na sljedeću e-mail adresu: marinka.margan@grad-krk.hr.
Rok za dostavu zahtjeva je petnaest dana od dana objave ovog poziva. (Poziv je objavljeno 22. kolovoza.) Klubovi, udruge i društva koji u navedenom roku ne podnesu zahtjev za korištenje sportske dvorane osnovne škole gube pravo njezinog korištenja u navedenom razdoblju. Prostor sportske dvorane mogu koristiti i grupe građana uz cijenu od 100,00 kuna po satu, a dvorana se može zakupiti na minimalno jedan te maksimalno tri sata u kontinuitetu. 
Nakon prikupljanja i analize zahtjeva, raspored korištenja sportske dvorane bit će javno objavljen. Kod određivanja termina prednost će imati klubovi, udruge i društva koji nemaju vlastite prostorije, a okupljaju djecu i mlade te školsku sportsku dvoranu planiraju koristiti tijekom čitave natjecateljske sezone.
Svi budući korisnici dvorane moraju se strogo pridržavati kućnog reda izvješenog na oglasnoj ploči dvorane, odnosno objavljenog na Internet stranici Grada Krka. 
Za sve dodatne informacije i eventualne nejasnoće javiti se možete Odsjeku za društvene djelatnosti na broj 051 401 120 ili e-mailom na marinka.margan@grad-krk.hr.