U Ponikvinim e-punionicama krenula naplata usluge punjenja električnih automobila

Od početka srpnja započela je naplata usluge punjenja elektrovozila na svim e-punionicama na otoku Krku koje su u vlasništvu otočne komunalne tvrtke Ponikve eko otok Krk.

Nakon višegodišnjeg promotivnog perioda tijekom kojeg se, s ciljem popularizacije elektromobilnosti i predstavljanja mreže punionica izgrađenih zajedničkim ulaganjima otočnih lokalnih samouprava i komunalaca u svim krčkim lokalnim središtima spomenuta usluga nije napalaćivala, punjenje se sad krenulo naplaćivati, i to po cijeni od 2,5 kuna po KWh spremljenom u automobilske baterije.

Kako nam je rečeno u otočnom komunalcu, naplatu punjenja baterija elektroautomobila na svim Ponikvinim punionicama bit će moguće podmirivati kreditnim karticama (Visa, MasterCard) ili prepaid uslugom koja je dostupna svim privatnim korisnicima.

Minimalni saldo za početak punjenja određen je na 80,00 kn. Iz Ponikava su korisnike njihovih punionica, kojih je iz dana u dan sve više, izvijestili i da se u slučaju bilo kakvih problema svi mogu telefonski obratiti njihovoj službi korisničke podrške koja je (od 06.00 do 22.00 sata) dostupna putem broja +385 95 210 2139.

Informacije ili pomoć mogu se zatražiti i posredstvom Viber i Whatsapp aplikacija, kao i putem SMS-a na +385 95 210 2139. Ponikvini pomoćnici stoje svima na raspolaganju i posredstvom adrese elektroničke pošte: podrska@absolute-krk.hr. [Mladen Trinajstić, novilist.hr]