Tribina Budućnost kulture u Primorsko-goranskoj županiji

Tribina pod nazivom Budućnost kulture u Primorsko-goranskoj županiji održati će se 05. studenog 2014. godine u Malinskoj, u kongresnoj dvorani hotela Malin, s početkom u 17.00 sati.

 
 
Tribinu zajednički organiziraju Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka kako bi sve dionike kulturnog života otoka Krka upozanli sa sljedećim projektima: rezultatima istraživanja o kulturnim potrebama stanovnika s našem području, njihovom zadovoljstvu kulturnom ponudom, stavovima o financiranju kulturnih sadržaja i osobnoj zainteresiranosti za bavljenje kulturnim aktivnostima, zatim tijeku izrade Strategije kulturnog razvitka Primorsko-goranske županije za razdoblje od 2015. do 2020. te naposlijetku kandidaturi grada Rijeke za titulu Europske prijestolnice kulture 2020. godine. Za svaku od navedenih tema očekuje se iznošenje pitanja, stavova i prijedloga sudionika tribine s ciljem aktivnog uključivanja što šireg kruga kulturnjaka u kreiranje budućnosti kulture na području Primorsko-goranske županije.
Na tribini će sudjelovati pročelnik Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije Valerij Jurešić i pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu Grada Rijeke Ivan