Teatar Exit gostovao uspješnicom Ja, tata!

Pred mnogobrojnom publikom, 03. kolovoza 2015. godie, na Sceni Zidine održana je još jedna kazališnja večer u sklopu programa ovogodišnjih Ljetnih priredbi, i to uz uspješnicu zagrebačkog Teatra Exit - Ja, tata! - s izvrsnim Rakanom Rushiadatom u glavnoj (i jedinoj) ulozi.

Radi se o komičnoj monodrami koja je u posljednjih nekoliko godina osvojila brojne strukovne nagrade i obišla sve bitnije pozornice u Hrvatskoj, osvojivši kritiku i publiku, dojmljivom ispovijesti čovjeka bačenog naglavačke u svijet roditeljstva, a da su i Krčani predano uživali u duhovitoj priči o snalaženju mladog oca demonstrirali su, kako neprestano smijanje, tako i glasno aplaudiranje. 
Predstava Ja, tata! nastala je prema tekstu islandskoga glumca, redatelja i producenta Bjarnija Haukura Thorssona koji je preveo i adaptirao Roman Šušković, a režirao Boris Kovačević. Thornsson je tekst napisao kao monodramu, nadahnut vlastitim iskustvom očinstva, i sam ga izvodio. Duhovit, lepršav, dramaturški zaokružen predložak tako je pored smiješnih opisa svakodnevnih situacija, ponudio i veliku dozu razumijevanja i iskrenog suosjećanja za sve vrste problema u kojima se muškarac može naći, od trenutka kada saznaje da će postati otac, preko euforije samog događaja, pa sve do preživljavanja prve godine života sina ili kćeri.
Dramski program Ljetnih priredbi nastavlja se hvaljenom igrom Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, 11. kolovoza, zatim svojevrsnim nastavkom večerašnje predsave - komičnom monodramom Ja, deda, 17. kolovoza, te za kraj komedijom U tom mailu piše…, 24. kolovoza.