Svijet na dlanu iz Zračne luke Rijeka i tijekom zime!

Temeljem sve boljih rezultata i stalnog povećanja broja putnika u Zračnoj luci Rijeka, Uprava aviokompanije Eurowings nedavno je uvela redovnu zimsku liniju koja će Rijeku povezivati s Kölnom, a preko njega i s brojnim drugim destinacijama, i to tijekom čitave godine.
Nakon uvođenja domaćih cjelogodišnjih redovnih linija (Split, Dubrovnik, Osijek), kasna jesen donijela je novu cjelogodišnju, no ovog puta međunarodnu liniju, što zaista predstavlja izvrsnu vijest obzirom da u novijoj povijesti Zračna luka Rijeka svojim korisnicima nije pružala mogućnost međunarodnih linija tijekom čitave godine, već uglavnom tijekom ljetnih mjeseci. Uvođenje zimskih linija predstavlja značajan pozitivni iskorak za čitavu Primorsko-goransku županiju, njezino gospodarstvo i stanovnike, posebice za sve subjekte povezane s turizmom, a osim toga među putnicima stvara se navika postojanja mogućnosti lakšeg i bržeg transfera tijekom čitave godine. 
Sve navedeno rezultat je velikih napora koje Uprava Zračne luke Rijeka u suradnji sa svojim suvlasnicima - Primorsko-goranskom županijom, Gradom Rijekom i Općinom Omišalj te pripadajućim turističkim zajednicama - ulaže u promociju i održivost Zračne luke Rijeka, što predstavlja tek prvi korak na putu njezinog rasta i razvoja. 
Službena prodaja karata započela je već 05. srpnja, a iste se mogu kupiti putem Internet stranica Eurowingsa: eurowings.com. Prvi let iz Kölna za Rijeku krenuo je 10. studenog u 12.35, s povratkom iz Rijeke za Köln istog dana u 14.40 sati. Tijekom čitavog zimskog perioda (10. studenog 2017. - 21. ožujka 2018.) navedena će se linija odvijati dvaput tjedno, nedjeljom i petkom (10. studenog 2017. - 01. prosinca 2017. i 12. siječnja - 16. veljače 2018.) te nedjeljom i srijedom (06. prosinca 2017. - 03. siječnja 2018. i 21. veljače - 21. ožujka 2018.).