Sufinanciranje nabavke udžbenika i pribora za šk. god. 2014./2015.

Grad Krk će sufinancirati trošak nabave školskih udžbenika i pribora učenicima Osnovne škole Fran Krsto Frankopan, MŠ Krk i PŠ Vrh, s 200,00 kuna, i to na način da će im se za navedeni iznos umanjiti račun u trgovinama Narodne Novine u gradu Krku i Micky Maus u Malinskoj.

Roditelj učenika tako će predočenom osobnom iskaznicom prodavaču u navedenim prodajnim mjestima potvrditi prebivalište. Oni roditelji koji školske udžbenike nabave na drugi način, potrebno je da se, iza 20. kolovoza 2014. godine, jave Odsjeku za društvene djelatnosti Grada Krka (051 401 120) te da sa sobom ponesu: osobnu iskaznicu, potvrdu osnovne škole - MŠ Krk ili PŠ Vrh - da je dijete pohađa te račun trgovine u kojoj su kupljeni udžbenici i pribor.
 
Grad Krk će učenicima Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir u Krku, kao i učenicima koji pohađaju srednje škole izvan otoka Krka (stanovnicima s područja Grada Krka) sufinancirati trošak nabave školskih udžbenika i pribora također u iznosu od 200,00 kuna. Isplata navedene novčane pomoći učenicima srednje škole, izvršiti će se temeljem školskog popisa, i to poštanskom uputnicom na kućnu adresu. Oni učenici koji pohađaju srednje škole izvan otoka trebaju se, iza 20. kolovoza 2014. godine, javiti Odsjeku za društvene djelatnosti Grada Krka (051 401 120) te sa sobom donijeti: potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole, uvjerenje o prebivalištu ili presliku osobne iskaznice te račun trgovine u kojoj su kupljeni udžbenici i pribor.