Stara Sušica: Poziv na sastanak za provedbu programa Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ Očuvanje plodnosti poljoprivrednog zemljišta u 2024. godini

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije u svome Planu rada za 2024. godinu ima predviđena sredstva u iznosu od 57.000,00 eura za provedbu programa Očuvanje plodnosti poljoprivrednog zemljišta.

Sredstva su planirana za nabavu poljoprivredne mehanizacije radi uređenja poljoprivrednog zemljišta, njegovog stavljanja u funkciju te poboljšanja plodnosti, a sve to s namjerom obnove i revitalizacije područja Primorsko-goranske županije. Cilj sastanka ogleda se u iskazivanju interesa za nabavu poljoprivredne mehanizacije radi uređenja poljoprivrednog zemljišta te stavljanja u funkciju i lakše obrade. Prihvatljivi sudionici su: predstavnici OPG-ova, SOPG-ova ili drugih pravnih subjekata upisanih u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, koji ima registrirano sjedište na području jedinice lokalne samouprave koji je osnivač Centra.

Osnivači Centra su gradovi: Čabar, Delnice, Kastav, Vrbovsko, Novi Vinodolski, Bakar, Cres, Rab, Krk i Opatija te općine: Brod Moravice, Čavle, Fužine, Jelenje, Klana, Lokve, Mrkopalj, Ravna Gora, Skrad, Vinodolska općina, Viškovo, Matulji, Omišalj, Lovran, Vrbnik, Baška, Mošćenička Draga, Punat, Kostrena i Lopar.

Sastanak će se održati u četvrtak, 25. siječnja 2024. godine, s početkom u 10.00 sati, u prostorijama Centra na adresi: Karolinska cesta 87, Stara Sušica, 51314 Ravna Gora. Sudjelovanje na sastanku potrebno je prethodno potvrditi, i to e-mailom na: centar@cprr.hr ili telefonom na 098 172 12 56, najkasnije do utorka, 23. siječnja.

Prilozi: