Seminar: Energetika u službi turizma

Seminar Energetika u službi turizma u režiji Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira se 27. siječnja 2015. godine u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, s početkom u 10.00 sati, a kao predavači najavljeni su Vesna Bukarica (FZOEU), Sunčana Matić (FZOEU), Nikola Blažeković (FZOEU), Robert Pašičko (UNDP) i Zoran Bogunović (EBRD).

Naime, Fond će u idućoj će godini osigurati sredstva za energetske preglede i uvođenje sustava upravljanja energijom, energetsku obnovu zgrada (obiteljskih, višestambenih i komercijalnih), kupnju električnih i hibridnih vozila, treninge eko vožnje i ostale mjere energetske učinkovitosti u prometu te projekte korištenja obnovljivih izvora energije. Sredstva će, između ostalog, biti dostupna i turističkom sektoru, za koji je osobito važno da takve projekte uključi u svoje društveno odgovorno poslovanje i ostvari dodatne uštede te poveća vrijednosti imovine i kvalitetu boravka u prostoru.
Seminar je prvenstveno namijenjenom menadžerima i poduzetnicima iz turističkog sektora - vlasnicima, voditeljima, upraviteljima te zaposlenima u hotelima, hotelskim lancima, hostelima, kampovima, privatnim iznajmljivačima, zaposlenima u ekoturizmu, ali i svim ostalim osobama zainteresiranim za energetsku učinkovitost.
Cijena kotizacije iznosi 1.250,00 kn, plus PDV, a svi sudionici dobit će i dvomjesečni digitalni all access paket Poslovnog dnevnika koji će omogućavati stalnu dostupnost relevantnih informacijama. Isti uključuje pristup elektronskom izdanju Poslovnog dnevnika, odnosno svim sadržajima objavljenim u njegovom tiskanom izdanju. Ujedno se osigurava pristup ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj - Poslovni.hr, kao i iPad aplikaciji.
Kako biste se prijavili za sudjelovanje na seminaru, ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati e-mailom na poslovni-centar-znanja@poslovni.hr, i to najkasnije do 24. siječnja. Po zaprimljenoj prijavi dobiti ćete predračun za plaćanje kotizacije, a dokaz o plaćenoj kotizaciji na prethodno istaknutu adresu potrebno je dostaviti najkasnije do 25. siječnja.