Radionica: Integracija Internet poslovanja u turizmu

Privredna banka Zagreb d.d. i tvrtka Google, uz podršku Turističke zajednice Grada Krka, zajednički organiziraju edukaciju o korištenju novih komunikacijskih tehnologija za bolje pozicioniranje proizvoda i usluga vezanih uz sektor turizma.

Riječ je o edukaciji čije su radionice (u trajanju od jednog sata) besplatne, a vode ih Googleovi predavači, vrhunski praktičari dobro upoznati s poslovanjem u sektoru turizma na čemu će biti temeljeni i tijekom edukacije predstavljeni primjeri.
Na radionici će se raspravljati o ponašanju turističkih klijenata na Internetu (što i kako traže, što im je bitno, a što sporedno te kako iznajmljivači mogu samostalno vidjeti koji se sadržaji i na koji način pretražuju), ali i o tome što čini dobru, a što lošu Internet stranicu te kako kvalitetno povezati Internet oglašavanje i poslovanje na terenu. Također, polaznicima edukacije biti će ponuđena pomoć u izradi Internet stranica i unapređenju Internet oglašavanja te podijeljen kupon za oglašavanje na Google AdWords. Uz to, poučavati će se o načinima mjerenja učinaka ulaganja u Internet oglašavanje te upravljanju ponudom i potražnjom, odnosno što i kako trebaju oglašavati oni koji nude smještaj, u odnosu na one koji nude druge turističke usluge.
Radionica će se održati 07. veljače 2014. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 18.00 sati, a svi zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se putem online obrasca mogu ovdje.