Priključite se kreativnim radionicama za djecu i mlade Mape blaga

U vrbničkoj Galeriji Baćin dvor, između 08. kolovoza i 03. rujna 2017. godine, priređuju se četiri multimedijalne kreativne radionice za djecu i mlade, pod nazivom Mape blaga, čija je inicijatorica i voditeljica mr. sc. Dubravka Buntić, inače akademska slikarica, art terapeutkinja i likovna pedagoginja.
Cilj tih radionica, namijenjenih polaznicima između šest i šesnaest godina, jest putem likovnosti usvojiti vještinu kreativnog iznalaženja rješavanja problema. Koncept rada stoga se zasniva na najnovijim saznanjima iz područja neuroznanosti i temeljnim načelima analitičke psihologije. Jer djeca i mladi kroz susret s arhetipovima i simbolikom boja i oblika te likova iz bajki, priča i legendi istražuju, a u konačnici i ostvaruju vlastiti kreativni potencijal.
 
 
Teme radionica su sljedeće: (1) Sve ima svoj ritam!, (2) Zmajevo gnijezdo; elementi: vatra, voda, zemlja, zrak, (3) Čudesne životinje… snaga, mudrost i ljepota divljine te (4) Čarolija svjetlosti… Svim polaznicima osiguran je visokokvalitetan likovni materijal, s time da je rad predviđen u manjim grupama koje se popunjavaju prema redoslijedu prijava. Sve dodatne informacije mogu se dobiti, a prijave realizirati mailom na dubravka.buntic@yahoo.com iliti pozivom na broj 091 333 23 99.