Pridružite se obilježavanju Europoskog dana susjeda

Vrijeme u kojem danas živimo prepuno je paradoksa. Ponekad nam je lakše komunicirati s nekim na drugom kraju svijeta nego li pozdraviti susjeda. Nasuprot izoliranosti i individualizmu koji često vladaju našim životima, proslava Europskog dana susjeda prilika je za susrete kojima se potiče uspostavljanje kontakata i razvijanje društvenih veza. 

To je ujedno prilika i za druženje s vašim susjedima kako biste razvili prijateljstvo i razbili izoliranost toliko prisutnu u današnje vrijeme. Europski dan susjeda s tom se namjerom svake godine obilježava krajem svibnja. Tada se gradovima i stambenim zajednicama pruža prilika da mobiliziraju stanovnike sa zadaćom stvaranja prostora za susrete, druženja i sklapanje prijateljstva. Prema tome, organiziranjem vlastitog prigodnog događanja, pridružite se milijunima ljudi koji će 23. svibnja obilježiti 14. po redu Europski dan susjeda. Neka vam moto bude - ljepše je živjeti zajedno! 
Potpisane fotografije vaših proslava možete proslijediti na e-mail citezrg@yahoo.com, a iste će, ako ih stigne dovoljan broj, u sklopu priloga o ovoj zanimljivoj inicijativi, biti objavljene na gradskom portalu.