Premium Camping Resort Krk zaslužio nagrade vodećih europskih autoklubova

Krajem siječnja, njemački autoklub ADAC i nizozemski ANWB najvišim su priznanjima za 2018. godinu nagradili Premium Camping Resort Krk, a uz jedini krčki kamp koji se može podičiti s pet zvjezdica nagrade su zaslužili i Premium Camping Resort Lanterna te Camping Solaris - redom kampovi koji posluju u okrilju brenda Camping Adriatic by Valamar.
Nagradu ADAC SUPER Platz 2018 tako je dobio Premium Camping Resort Krk 5*, dok su priznanje ANWB TOP 2018 uz prethodno spomenuti zaslužili Premium Camping Resort Lanterna 4* te Camping Solaris 3*. Uz to, nizozemski ANWB izdvojio je Premium Camping Resort Lanterna, nominiravši ga za inovativni kamp godine, kao i za kamp godine, uopće, dok mu je Agencija Selectcamp dodijelila vodeće mjesto u kategoriji europskog kampa s najviše noviteta implementiranih u prošloj godini.
Ovo su velika priznanja za Camping Adriatic by Valamar kampove i raduje nas što su čak tri naša kampa, dva istarska i jedan krčki, osvojila tako vrijedne i prestižne nagrade, i to nakon što su inspektori oba kluba obišli mnoge kampove diljem Europe, istaknuo je u priopćenju Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu postavljamo si kao imperativ na taj način održavajući poziciju market leadera. Premium Camping Resort Krk i Premium Camping Resort Lanterna već su se ranije svrstali uz bok onih rijetkih kampova koji mogu biti uzor ostalima čemu u prilog ide i njihovo članstvo u elitnoj skupini 40 najboljih europskih kampova, i to u okviru uglednog udruženja Leading Campings of Europe, nastavio je Brenko ustvrdivši kako će im ova, netom osvojena priznanja biti dodatna motivacija u nastojanjima da budu što boljim domaćinima, ali i da nastave s ulaganjima u sadržaje i kampersku ponudu.