Predložite izvođače za najdugovječniju gradsku feštu - Krčki sajam

Budući da pripreme za nadolazeće izdanje Krčkog sajma postaju sve intenzivnije, uskoro bi trebalo definirati i njegovu glazbenu kulisu - izvođače koji će tijekom sva tri dana trajanja ove najdugovječnije gradske fešte zabavljati brojan auditorij.

Tom prigodom, na inicijativu Turističkog vijeća, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka, kao organizatori, mole sve zainteresirane Krčane, ali i ostale vjerne posjetitelje ove popularne ljetne manifestacije, da im pomognu u odabiru dijela glazbenog programa. 
U ovoj mini-anketi moguće je sudjelovati tako da na e-mail krčke Turističke zajednice, tz@tz-krk.hr, najkasnije do 21. svibnja ove godine, proslijedite vaš prijedlog, odnosno ime izvođača za kojeg biste voljeli da na jubilarnom 490. Krčkom sajmu zasvira na glavnom stageu. Pritom je važno da svoje prijedloge potpišete, a u samom odabiru vodite računa da izvođač bude s područja Hrvatske te koliko god je to moguće prilagođen generacijski šarolikom sastavu publike koja inače prati ovo događanje.
 
Kreirajmo zajedno ovogodišnje izdanje Krčkog sajma!