Predavanje o Programu ruralnog razvoja

Ministarstvo poljoprivrede RH, HGK - Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo te HGK - Županijska komora Rijeka pozivaju na predavanje za korisnike podmjera 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, mjere 4 Programa ruralnog razvoja RH 2014. - 2020., koje će se održati 23. siječnja 2015. godine u Velikoj dvorani HGK - Županijske komore Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, u 11.00 sati.

Naime, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede 30. siječnja 2015. godine za navedene podmjere planira objaviti natječaj. Preduvjet raspisivanja natječaja je usvajanje kriterija rangiranja od strane Odbora za praćenje provedbe Programa, kao i objava Pravilnika o provedbi navedenih podmjera. Kako bi se korisnici u kratkom vremenskom roku od objave Pravilnika do objave natječaja što kvalitetnije informirali o mogućnostima podmjera te uvjetima prijave, u četiri županijska centra (Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku) organizira se edukacija.
 
Poziv [.pdf]
 
Predavanja će trajati dva sata (uključujući i vrijeme za pitanja i odgovore), a sudjelovanje je besplatno. Stoga, svi zainteresirani mole se da što prije potvrde svoj dolazak radi ograničenog kapaciteta dvorane, i to mailom na nvukadin@hgk.hr ili telefonom na 051 209 146, Nela Vukadin.