Ovogodišnje izdanje konferencije Best Stay gostuje u Gradu Krku

Od 2015. godine, konferencija Best Stay, u organizaciji tvrtke Proper d.o.o. iz Rijeke, okupila je više od 1.000 hotelijera, predstavnika turističkih agencija i turističkih zajednica, stručnjaka u turizmu te dobavljača. Dosad je održana u Opatiji (2015., 2016. i 2019.), Splitu (2017.) i Dubrovniku (2018.), a ove se godine, i to 15. listopada, priređuje na području Grada Krka, točnije u Agroturizmu Dvori Sv. Jurja!

Ovo događanje svake godine okupi dvjestotinjak sudionika, uzimajući u obzir konferencije, izložbe i konkretne sastanke, a teme su uvijek iz sfere najnovijih trendova u turizmu, u namjeri osiguravanja što boljeg iskustva gostiju, uz naglasak na domaće i inozemne primjere iz prakse. Ovogodišnja konferencija bit će prilagođena trenutnim epidemiološkim mjerama s limitiranim brojem sudionika, panel diskusijom uz live streaming za širu publiku te ručkom i sastancima na otvorenom.

Kao govornici potvrđeni su: Stanka Karažija (Brown Beach House), Aldo Krizmanić (Roxanich Wine & Heritage Hotel), Ana First (Falkensteiner Hotels & Residences), Damir Balenović (Jadran Hoteli), Tea Pestotnik Prebeg (Valamar Riviera), Ivan Sarajlić (Amadria Park), David Manojlović (Valamar Riviera) i Leo Urlić (Bluesun Hotels & Resorts).

Spomenimo samo neke od najavljenih tema: Što su hotelijeri naučili u ovoj godini, Kako su različiti hotelijeri odgovorili na izazove pandemije, Planiranje uspješne naredne godine, Kako reagirati na različite scenarije u narednoj godini ili Koje sve trendove očekivati u turizmu u nadolazećem višegodišnjem razdoblju...

Kotizacija za cjelodnevno sudjelovanje na konferenciji, u trajanju od 10.00 - 17.00 sati, iznosi 500,00 kn (plus PDV), dok je sudjelovanje u panel diskusijama putem live streaminga, od 11.00 - 12.30 sati, besplatno. Sve ostale informacije mogu se dobiti telefonom i mailom na: +385 (0)98 184 17 57 i info@proper.com.hr, ili preuzeti s internetske stranice događanja: beststayevent.com.

 

beststay2.jpg