Otvoren natječaj za svirku na Prvomajskom inkubatoru

Udruga demo bendova grada Krka nedavno je raspisala natječaj putem kojeg se glazbenici mogu prijaviti za sudjelovanje na ovogodišnjem Prvomajskom inkubatoru.

Tom prigodom svi bendovi (i ostali izvođači) diljem Hrvatske, ali i šire, željni svirke, natjecanja i dobrog provoda, pozvani su da odgovore pozivu. Prijave za sudjelovanje na ovom znanom prvomajskom festivalu vrše se putem e-maila organizatora: udrugademobendovagradakrka@gmail.com
Ako kandidat ima My Space, Bandcamp ili neki sličan glazbeni profil dovoljno je na prethodno istaknut e-mail proslijediti njegov link s osnovnim kontakt podacima. U slučaju da izvođač nema postavljen takav profil, kako bi se prijavio potrebno je dostaviti: kratku biografiju, fotografiju i snimku. Najpoželjnije su studijske snimke, ali jednako tako uvažen će biti bilo kakav jasan zvučni zapis, kamerom ili nekim drugim medijem, odnosno link s Youtubea link ili slično. 
U obzir se uzimaju isključivo bendovi (izvođači) autorskog izričaja. Natječaj je otvoren do 20. ožujka, ove godine, nakon čega će se, najkasnije do 01. travnja, izabrati finalisti. Pobjednik festivala kao i svake godine biti će nagrađen, a kako biste se što potpunije informirali o svim novostima i iznenađenjima vezanim uz ovogodišnji festival posjetite Facebook profil ili Internet stranicu Udruge demo bendova grada Krka.
Ukratko, Prvomajski inkubator dvodnevno je glazbeno događanje koje se u gradu Krku (na terenima kompleksa Sportsko-rekreativnog centra Josip Uravić Pepi), sada već tradicionalno, organizira krajem travnja i početkom svibnja s ciljem okupljanja, druženja i razvijanja rasprave među mladim glazbenicima i ostalim entuzijastima.