Održano drugo Klupsko prvenstvo najmlađih predstavnika Atletskog kluba Krk

U velikoj dvorani Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir u gradu Krku, 22. veljače 2014. godine,  održano je drugo po redu Klupsko prvenstvo najmlađih uzrasnih selekcija Atletskog kluba Krk. 

Ovom je natjecanju tako pošlo za rukom okupiti šezdesetak spretnih mališana koji su se pred dobro popunjenim tribinama, u nemalom broju slučajeva, prvi put natjecali u formatu pravog atletskog mitinga. Drugo Klupsko prvenstvo predstavilo je malene atletičare koji treniraju u sklopu aktivnosti što ih Atletski klub Krk organizira po grupama okupljenim u Krku, Baški, Vrhu i Malinskoj. 
Ono što znaju i umiju u štafetnim natjecanjima na poligonu, ali i disciplinama poput skoka u dalj, bacanja kugle, odnosno voretxa, tom su prigodom zorno pokazale po dvije ekipe leptirića (4-5 godina) i tigrića (6-7) te po četiri ekipe cicibana (8-9) i limača (10-11). Uz obilje zabave, smijeha, ali i natjecateljske neizvjesnosti, atletsko se natjecanje proteglo do večernjih sati. 
Vrijedni organizatori pobrinuli su se da nitko od sudionika ove sportske manifestacije kući ne ode praznih ruku pa su tako medalje, nagrade i druga priznanja, sasvim zasluženo, uručena baš svim sudionicima natjecanja.