Odigran tradicionalni 18. Memorijalni boćarski turnir Josip Zec

Tradicionalno u organizaciji Boćarskog kluba Brzac,17. kolovoza 2013. godine, odigran je 18. po redu Međunarodni memorijalni boćarski turnir Josip Zec.

Turnir je okupio jedanaest ekipa s područja Primorsko-goranske županije te slovensku ekipu Budničar iz Domžala. Nakon cjelodnevnog natjecanja prvo mjesto osvojila je ekipa Marinići (Flego-Barišić) koja je u finalu pobjedila ekipu Marčelji (Šanjug-Načinović), dok je treće mjesto pripalo natjecateljima Trstene (Barešić-Jakominić) koji su u borbi za tu poziciju porazili slovenski Budničar. Pored navedenih, na turniru su sudjelovale i sljedeće ekipe: Vargon, Podhum, Sv. Jakov, Zagon, Trsat, Zamet, Krk i Brzac.
Po završetku natjecanja, krčki gradonačelnik Darijo Vasilić i predsjednik boćarskog saveza Primorsko-goranske županije Miljenko Butković, najboljim ekipama podijelili su pehare i medalje. Uz to, domaćin natjecanja Boćarski klub Brzac u prigodi obilježavanja 25. godišnjice postojanja kluba prigodne zahvalnice dodijelio je dugogodišnjim sponzorima turnira.