Odigran prvi krčki stolnoteniski turnir

Nakon samo deset mjeseci otkad je u gradu Krku otvorena nova osnovnoškolska sportska dvorana te otkad je u njoj s radom započela krčka sekcija Stolnoteniskog kluba Malinska-Dubašnica, tijekom veljače ove godine, organiziran je prvi  krčki stolnoteniski turnir. To zasigurno nije prvi održani stolnoteniski turnir u Krku, ali je svakako prvi u novoj dvorani.

Od ukupno 24 registrirana člana Kluba koji treniraju u Krku, na turniru su sudjelovale tri natjecateljice i 18 natjecatelja u jednoj kategoriji. Već prvog dana natjecanja djevojke su odmjerile snage i podijelile medalje. Prvo je mjesto pripalo je Branki Radivoj, drugo Aniti Jurini, a treće Katarini Znaor.
Muškarci su se natjecali u dvije grupe s po devet natjecatelja, i to svako sa svakim, a četiri najbolje plasirana dalje su se razigravala na ispadanje. Prema očekivanjima, u finalu su za prvo mjesto stolnotenisku vještinu odmjerili Andrej Zupan i Denis Žic. Spretniji i nešto sretniji u ovom trenutku bio je Andrej Zupan koji je osvojio prvo, dok je Denisu Žicu pripalo drugo mjesto. Treći je bio Andrija Kovačević, koji je u meču za tu poziciju mudrom i strpljivom igrom u pet setova uspio nadmudriti favoriziranog Čedomira Milera. 
Svečano proglašenje najboljih stolnotenisačica i stolnotenisača, uz nazočnost vodećih ljudi Kluba, uspješno je organizirao Petar Kopanica. Osim medalja, našli su se tu i prigodni pokloni sponzora te nezaobilazni lovorovi vjenčići. Sportsko druženje za zelenim stolovima ekipa je nastavila u ugodnom druženju za večerom. Raspoloženje svih prisutnih bilo je na visokom nivou, a želja da se ovakav turnir uskoro ponovni, mogla se doslovno napipati.
Ovom prilikom Klub se zahvaljuje svim sudionicima turnira, a posebno sponzorima navedenim u nastavku:  Konobi-pizzeriji Galija, Trgovini Krk, Ribarstvu-peradarstvu Oblić te Marini Punat.