Odigran 27. boćarski turnir Krčki sajam

Boćarski klub Krk, 09. kolovoza 2014. godine organizirao je 27. po redu boćarski turnir Krčki sajam koji je i ove godine bio međunarodnog predznaka, okupivši dvanaest za igru raspoloženih timova iz Hrvatske i Solovenije.

Natjecanje se odvijalo na boćalištu krčkog Sportsko-rekreativnog centra Josip Uravić Pepi, a pobjedu su odnijeli gosti iz Slovenije - ekipa poznatog Boćarskog kluba Lokateks Trata iz Škofja Loke u sastavu Dejan Koren, Damjan Sofronievski i Jure Štancer. Drugo mjesto pripalo je Alenu Šestanu i Siniši Liniću iz Boćarskog kluba Grobnik, a treće Jošku Buterinu i Marku Rumcu iz Boćarskog kluba Marinići.
 
 
Osobito atraktivno bilo je natjecanje u izbijanju bulina u kojem su sudjelovala dvadeset i tri natjecatelja, a titula najpreciznijeg pripala je Marku Rumcu, igraču Boćarskog kluba Marinići. Drugo mjesto odnio je Marijan Polonijo iz Boćarskog kluba Brzac, dok su treće podijelili Slovenac Marko Švara iz Boćarskog kluba Hrast Kobjeglava i Željko Barešić iz Boćarskog kluba Trstena.
 
 
Najboljim boćarima zaslužene nagrade zajednički su podijelili krčki gradonačelnik Darijo Vasilić i predsjednik Boćarskog kluba Krk Mladen Milohnić. Pored brojnih sponzora održavanje ovog tradicionalnog turnira omogućili su pokrovitelji: Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.