Novo u gradu Krku: Pridružite se Zboru mladih Tiramol Udruge Kreativni Krk

Udruga Kreativni Krk poziva svu djecu i mlade u dobi od 13 godina nadalje, da se odazovu audiciji za sudjelovanje u NOVIM glazbenim radionicama, točnije u radu Zbora mladih Tiramol.

U sjedištu Udruge smještenom iznad gradske tržnice (Šetalište sv. Bernardina) okruženi profesionalnom opremom, članovi Zbora na zabavan će način razvijati svoje vokalne vještine, i to sudjelujući u aktivnostima koje uključuju: savladavanje tehnika disanja, prakticiranje vokalnih vježbi i višeglasnog pjevanja, izvođenje zabavnih vokalnih aranžmana, iskustvo javnog nastupa, snimanje u profesionalnom studiju, gostujuća predavanja i još mnogo toga. Zbor mladih Tiramol vodit će dvojac koji se, uz pedagoške kompetencije, može pohvaliti i dugogodišnjim iskustvom u svijetu glazbe: Lucija Kosić Palić i Dana Bajčić. Termini proba bit će definirani u suradnji s polaznicima, a odvijat će se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Radionice kreću tijekom veljače! Tiramol je dio programa Kreativne radionice Kreativnog Krka kojeg je Udruga pokrenula još 2020. godine.

Za sve dodatne informacije oko audicija i upisa, možete se javiti telefonom na: 092 33 19 441 (Luka Adžić-Kapitanović, voditelj Udruge) ili e-mailom na: kreativnikrk@gmail.com.

Upišite se u Tiramol i krenite na novo, uzbudljivo vokalno putovanje!