Nova Internet stranica za poticanje ulaganja Primorsko-goranske županije

Primorsko-goranska županija nedavno je objavila novu Internet stranicu za poticanje ulaganja, koja predstavlja online bazu podataka s gotovo 120 investicijskih projekata s područja Županije, i to dostupnu na čak četiri jezika: hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom.

Stranica invest.pgz.hr tako prezentira investicijske projekte s područja Županije iz sektora prometa, turizma, zdravstvenog turizma, energetike, projekata poduzetničko-poslovne infrastrukture, društvene infrastrukture, sporta i rekreacije, zimskih sportova, marina i luka. Pored toga, daje pregled poslovnih zona na području Županije, kao i projekata iz sektora marikulture te luka nautičkog turizma. Stranicom su tako predstavljeni investicijski projekti od državnog, regionalnog i lokalnog značaja, ali i projekti privatnih investitora.

Lista investicijskih projekata potencijalnim domaćim i stranim ulagačima pruža informacije o samom projektu, njegovoj lokaciji, vlasništvu, modelima realizacije, daje popis pripremljene dokumentacije te kontakt podatke. Sa stranice se, također, u .pdf formatu mogu preuzeti i detaljni opisi investicijskih projekata na svim prethodno spomenutim jezicima. Prema tome, ako imate projekt za koji tražite ulagača ili strateškog partnera te želite da se publicira na ovoj Internet stranici, to možete realizirati putem maila razvoj@pgz.hr, poručuju iz Primorsko-goranske županije.