Nagrađivana drama Teatra Exit odigrana u Frankopanskom kaštelu

Otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka. Predstava za sve generacije. Riječ je o Exitovom najsvježijem autorskom projektu kojeg zajdno s glumcima potpisuje poznata zagrebačka kazališna redateljica Ivica Boban. Sutra (ni)je novi dan, komad koji progovara o problemima, konfliktima i dilemama suvremenog društva, odigran je 01. kolovoza 2013. godine u prepunom Frankopanskom kaštelu, oduševivši prisutne.

Iskra Jirsak, Mirela Videk i Zoran Pribičević mladi je glumački trojac okupljen u hvaljenom i nagrađivanom projektu Ivice Boban. Oni, kao njezini bivši studenti, na sceni su, kroz brojne transformacije, progovorili o željama, nadama, gubicima i razočaranjima. Likova je bilo mnogo, više nego li glumaca, pa se tako preslika nemile stvarnosti, u puna dva sata trajanja predstave, imala prilike doživjeti iz zaista različitih perspektiva. 
Stalnim promjenama, od jednog lika ka drugom, ova drama s dirljivom empatijom ispovijeda djeliće njihovih života, ali i svakoga od nas. To je priča o običnim ljudima, njihovim osamljenostima, dvojbama i strahovima, teškoći ostvarivanja odnosa s drugim, ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od još nepodnošljivije sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti…