Malinska: Radionica Sedam koraka do kredita

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), Područni ured za Primorje i Gorski kotar, u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom Kvarnerski otoci, organizira radionicu na temu Sedam koraka do kredita koja će se održati u utorak, 17. listopada 2017. godine, u upravnoj zgradi Općine Malinska-Dubašnica (Lina Bolmarčića 22, Malinska), s početkom u 13.00 sati.
Cilj ove radionice je stjecanje znanja i vještina potrebnih za ishođenje i korištenje kredita, kao i za lakše razumijevanje procesa traženja i odobrenja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja. Program, čije je vođenje povjereno Vesni Bartolović Stančić, voditeljici Područnog ureda, namijenjen je mikro-poduzetnicima i početnicima, posebice onima koji kreću (ili planiraju krenuti) u samostalno poslovanje. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a obvezne prijave, obzirom na ograničen broj mjesta, zaprimaju se najkasnije do nedjelje, 15. listopada, i to mailom na jovana@kvarnerski-otoci.hr, ili telefonom na 091 62 10 677 (Jovana Čutul).
 
 
HBOR je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Kreditiranjem, osiguranjem izvoza, izdavanjem garancija, te poslovnim savjetovanjem, HBOR gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihove realizacije, kako bi pridonio većoj konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Kreditnu aktivnost HBOR provodi prvenstveno dugoročnim financiranjem razvojnih i izvoznih poduhvata poslovnih subjekata u cilju učinkovite financijske podrške cjelovitom i održivom razvitku hrvatskog gospodarstva. Kreditni programi provode se izravno ili putem poslovnih banaka s kojima HBOR ima zaključene ugovore o suradnji. Radi što kvalitetnije podrške gospodarstvenicima, HBOR sustavno prati tržišna kretanja i potrebe gospodarstvenika te shodno tome proširuje ili mijenja svoju ponudu kredita.