Krk Handi Wake, prva postaja Croatian Wakeboard Toura

Na Dunatu, u Puntarskoj uvali, Wakeboard centar Cable Krk između 26. i 31. svibnja 2014. godine organizira Krk Handi Wake, međunarodno wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i onu najvažniju - Seated, kategoriju za ridere s invaliditetom.

Tradicionalni Krk Handi wakeboard škola i natjecanje za osobe s invaliditetom, koja se nadomak grada Krka odvija svakog lipnja još od 2004., i ove godine poziva sve wakeboardere i wakeskatere da se pridruže završnom natjecanju. Treninzi su započeli 26. svibnja okupljanjem ridera iz Francuske, Mađarske, Slovenije i Hrvatske, a službeni trening i kvalifikacije za natjecanje održati će se 30. svibnja, dok je za finala u svim kategorijama rezerviran 31. svibanj.
Tijekom ove atraktivne sportske manifestacije organizatori su priredili čitav niz pratećih događanja. Tako će se 27. svibnja, s početkom u 19.00 sati, ispred puntarskog Caffe bara Piccolo održati košarkaška utakmica za osobe s invaliditetom, a 30. svibnja u Wakeboard centru Cable Krk nastupiti će rockeri Open Road. Za dobru atmosferu 31. svibnja pobrinuti će se DJ Chill s najboljim od hip hopa, funka i reggaea, dok je vođenje programa povjereno Marku Petru Oreškoviću.
Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk, a jedna od glavnih zadaća ovog projekta povezivanje je osoba s invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih ostalih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave. Partneri manifestacije su Vipnet, Optima telekom, Memento Venerem shop Krk, O’Neill, Heineken, satovi Nixon, Porche Rijeka i Hoteli Punat.
Više informacija možete proćani na službenoj stranici Wakeboard centra Cable Krk te njegovom Facebook profilu ili Youtube kanalu!