Krčki sportski ribolovci izvrsni na Županijskom prvenstvu

Natjecatelji krčkog Športsko-ribolovnog društva Lovrata na Županijskom prvenstvu, između 31. svibnja i 01. lipnja 2014. godine, održanom u Lovranu iznova su postigli izvrsne rezultate. 

Prvog natjecateljskog dana na rasporedu je bio lov s brodice u čemu su krčki seniori postigli zapažen uspjeh. U pojedinačnom dijelu Milivoj Jurić osvojio je brončano odličje s ulovom od 2.158 grama zaostavši za pobjednikom svega stotinjak grama. Osmi je bio Damir Dika, a deveti Zdravko Prebeg koji su svojim rezultatima zaslužili plasman na Međužupanijsko prvenstvo koje će se krajem kolovoza održati u istarskom Novigradu. Prva rezerva na ovom natjecanju s osvojenim desetim mjestom pripala je Tončiju Babiću, dok je jedanaesti bio Marko Pavičić. Ekipnim viceprvacima proglašena je ekipa Lovrata 1, koju su činili Tonči Babić i Damir Dika, dok je brončani pehar osvojila Lovrata 2 za koju su lovili Zdravko Prebeg i Marko Pavičić. 
Sljedećeg dana na rasporedu su bile tri discipline. U kategoriji seniora u lovu s obale ponovno sjajne vijesti. Tonči Babić okrunio se titulom županijskog prvaka, dok je Milivoj Jurić natjecanje završio kao dvadeset i prvi. Ekipno njih dvojica zaslužili su solidno četvrto mjesto. U kategoriji mlađih seniora U-21 Dominik Leskošek osvojio je trinaesto mjesto i plasman na Međužupanijsko prvenstvo, dok se Matija Manestar našao na devetnaestoj poziciji. Njih dvojica ekipno su bili deveti. U kategoriji najmlađih U-16 Dino Janeš ponovo je osvojio odlično četvrto mjesto i plasman na Međužupanijsko prvenstvo koje će se sredinom rujna održati u Blatu na otoku Korčuli. Frane Tomljenović bio je devetnaesti, a Luka Šamanić trideseti. Ekipno, Dino Janeš i Frane Tomljenović odnijeli su titulu županijskih viceprvaka.