Krčani prvi u Dječjoj kvarnerskoj ligi i drugi u Kvarnerskoj ligi

Na završnom natjecanju Dječje kvarnerske lige i Kvarnerske lige, krosu na Platku, održanom 26. listopada 2013. godine, mladi krčki atletičari postigli su izvrsne rezultate. U osam utrka realizirali su sedam pobjeda, a od 23 ukupno uručene medalje na Krk su ih ponijeli čak 17.

No krenimo redom. Na natjecanje organizirano na Platku krenula su 22 člana Atletskog kluba Krk, koji su se odlično snašli u nimalo lakim uvjetima. Naime, vrijeme je bilo hladno i vlažno, magla gotovo da se uopće nije podizala, a staza je bila prilično neravna.
Međutim mlade Bodule to nije zaustavilo. U prvoj utrci za cicibanke na 300 m na cilj je prva stigla Lea Sintić, a druga Amina Majetić. U utrci cicibana prvi je bio Vid Jurešić, drugi Leon Bajčić, a treći Dario Šutić. Prije ove, posljednje utrke naši su cicibani bili izjednačeni na vrhu liste s Atletskim klubom Kvarner. Ovim su uspjehom osvojili ukupnu pobjedu u konkurenciji cicibana u premijernom izdanju Dječje kvarnerske lige. Iza Atletskog kluba Krka (53 boda), našli su se Atletski klub Kvarner (36) te Atletski klub Grobnik (35).
Slična se situacija dogodila i u kategoriji limača. Ondje je krčka ekipa, prije krosa, zaostajala četiri boda za Atletskim klubom Kvarner. No, na krosu je bila dominantna. U utrci limačica na 600 m prva je bila Ana Turčić, druga Clarissa Topolčić, dok je Lucija Žic stigla peta, a Dora Božić osma. Limači su trčali stazu dugu 800 m, a pobijedu je odnio Gabriel Malović, dok je drugi Karlo Srdoč, a treći Samuel Topolčić. Duje Franolić na cilj je stigao četvrti, a Paulo Stanić peti. Konačno, i u kategoriji limača Atletski klub Krk ostvario je pobjedu u prvom izdanju Dječje kvarnerske lige. Krk (66) je tako za sobom ostavio, Atletski klub Kvarner (50) i Atletski klub Grobnik (41).
U konkurenciji Kvarnerske lige nastupalo se u četiri kategorije. Prve su na 800 m stazu zauzele mlađe kadetkinje. Jedino u toj utrci pobjednici nisu bili predstavnici krčkog atletskog kluba. Pobjedu je tako odnijela Ivana Knapić iz labinskog Atletskog kluba Albona, dok je druga bila Eva Marija Jurešić, inače županijska prvakinja, treća Marija Kirinčić, a četvrta Andrea Orlić. Unatoč izvrsnim rezultatima, Krčanke su u kategoriji mlađih kadetkinja (255) ostale na drugom mjestu. Prvi je Atletski klub Kvarner (407), a treći Atletski klub Grobnik (220).
Među mlađim kadetima koji su trčali na 1.000 m, pobijedio je Kristijan Žužić, dok je drugi Fran Bonifačić. Mlađi kadeti (288) su također sezonu završili kao drugi. Prvi je Atletski klub Kvarner (304), a treći Atletski klub Grobnik (148).
I kadetkinje su trčale 1.000 m, a pobijedila je jedina krčka predstavnica Petra Ljutić. Kadetkinje (113) su u konačnom rasporedu također druge. Prvi je Atletski klub Kvarner (239), a treća Atletski klub Albona (92).
Slično je bilo i u kategoriji kadeta koji su trčali 1.500 m. Pobijedio je Luka Kosić, a drugi bio Emanuel Ljutić. Konačno kadeti (79) su zauzeli drugo mjesto, ispred Atletskog kluba Jadran (53) te iza Atletskog kluba Kvarner (208).
Sveukupnim pobjednikom Kvarnerske lige proglašen je Atletski klub Kvarner (1.158). Na drugom je mjestu Atletski klub Krk (735), a trećem Atletski klub Grobnik (368). 
Nova sezona započinje dvoranskim kolom tijekom prosinca, a dotle se mogu slaviti dosad ostvareni rezultati, kao i započeti s pripremama za natjecanja u narednoj godini.