Kino Krk: Smrtonosni strojevi i Eliot spašava Božić

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 27. prosinca 2018. godine, s početkom u 20.00 sati, epskom steampunk fantazijom Smrtonosni strojevi (Mortal Engines) redatelja Christiana Riversa i scenarista  Peter Jackson, za kojom u subotu, 29. prosinca, 18.00 sati, slijedi animirana obiteljska avantura Eliot spašava Božić (Elliot the Littlest Reindeer) redateljice Jennifer Westcott.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potponosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Smrtonosni strojevi (Mortal Engines): podaci o filmu

 

 

Eliot spašava Božić (Elliot the Littlest Reindeer): podaci o filmu