Kino Krk: Sad ili nikad, Bumblebee i Grinch

Program Kina Krk nastavlja se već u četvrtak, 20. prosinca 2018. godine, s početkom u 20.00 sati, romantičnom komedijom Sad ili nikad (Second Act), za kojom u petak, 21. prosinca, također u 20.00 sati, slijedi akcijska znanstveno-fantastična avantura Bumblebee, a potom u subotu, 22. prosinca, u 18.00 sati, animirana obiteljska komedija Grinch (The Grinch).

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potponosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Sad ili nikad (Second Act): podaci o filmu

 

 

Bumblebee: podaci o filmu

 

 

Grinch (The Grinch): podaci o filmu