Kino Krk: Mula, Suspiria i Kako izdresirati zmaja 3

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 07. veljače 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, kriminalističkom dramom Mula (The Mule) redatelja Clinta Eastwooda, za kojom 08. veljače, u isto vrijeme, slijedi art horor Suspiria (Suspiria) Luce Guadagnina, dok se 09. veljače, u 18.00 sati, ponavlja animirana avantura Kako izdresirati zmaja 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World) Deana DeBloisa.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potponosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Mula (The Mule): podaci o filmu

 

 

Suspiria (Suspiria): podaci o filmu

 

 

Kako izdresirati zmaja 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World): podaci o filmu