Kampu Krku dodijeljeno prestižno priznanje Best Camping 2015.

Valamarovi kampovi u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar nastavljaju nizati međunarodne nagrade. Tako su kampovi Krk i Lanterna upravo osvojili najviše priznanje Best Camping 2015, koje su im zajednički dodijelili najveći njemački i nizozemski autoklubovi - ADAC i ANWB.

Kamp Krk (4*) ujedno je od siječnja ove godine postao i službenim članom elitne skupine najboljih 40 europskih kampova u okviru Leading Campings of Europe, dok je Lanterna još od prije dijelom tog uglednog europskog udruženja. 
Kampovi Krk i Lanterna ovime su još jednom dobili potvrdu najviše međunarodne kvalitete a, činjenica da se nalaze među 40 najboljih europskih kampova veliko je priznanje, kako hrvatskom kampingu uopće, tako i tvrtki koja je godinama ulagala u svoj kamping portfelj. To ujedno predstavlja i trajnu obvezu kreiranja vrhunske kamping usluge, inovativnih rješenja te uvođenja i praćenja trendova s ciljem da se u ovoj branši dostigne vodstvo. Ovime su Krk i Lanterna stali uz bok onim rijetkim europskim kampovima koji predstavljaju uzor ostalima, a kojih je ukupno više od 27.000, generirajući pritom godišnje oko 400 milijuna noćenja, istaknula je u priopćenju Josipa Bonifačić Cvelić, valamarova direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvojem kampova.
Podsjetimo, Kamp Krk, jedinstveni obiteljski camping resort smješten nadomak grada Krka, ističe se bazenom s grijanom vodom i wellness oazom, kao i bogatom ponudom koju pruža obiteljima s djecom. Ovaj kamp nositelj je certifikata ISO 14001, njegovu plažu krasi Plava zastava, a posebno se ističe ekološkim nastojanjima, pa uz tristotinjak zasađenih stabala maslina ima i uspostavljen jedinstveni sustav biološkog pročišćavanja otpadnih voda u kojem se pročišćena voda koristi za navodnjavanje hortikulture, dok uštedu energije u sanitarnim čvorovima omogućava korištenje obnovljivih izvora energije.