Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Obavijest biračima s prebivalištem u PGŽ

Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj 30. ožujka 2023. godine donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i Odluku o raspisivanju izbora za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Integralni tekst obavijesti preuzmite: OVDJE.

Izbori će se održati u nedjelju, 07. svibnja 2023. godine.

Birači, pripadnici nacionalnih manjina za koje se provode izbori iz navedenih Odluka, s prebivalištem u Primorsko-goranskoj županiji, mogu dobiti informacije i izvršiti pregled, dopunu i promjenu podataka upisanih u registar birača u Primorsko-goranskoj županiji, Upravnom odjelu za opću upravu i upravljanje imovinom na sljedećem mjestu:

  • birači s područja Grada Krka, kao i općina Baška, Dobrinj, Malinska-Dubašnica, Omišalj, Punat i Vrbnik, u Matičnom uredu Krk, Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk, svakim radnim danom u vremenu od 08.30 do 14.30 sati, s time da se sve potrebne informacije mogu dobiti telefonom na 051 354-345 ili 051 354-361, odnosno e-mailom na mu.krk@pgz.hr.

Rok za uvid, dopunu ili promjenu podataka upisanih u registar birača istječe u srijedu, 26. travnja 2023. godine.


Više o izborima za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina doznajte na mrežnoj stranici Državnog izbornog povjerenstva dostupnoj: OVDJE