Ostale objave

Izbori za članove u Europski parlament iz RH: Biračka mjesta na području Grada Krka

Temeljem Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske, Županijsko izborno povjerenstvo Primorsko-goranske županije donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Krka, koje možete preuzeti: ovdje.

Izbori za članove u Europski parlament iz RH: Zbirna lista pravovaljanih kandidacijskih lista

Temeljem Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske, Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske, prihvatilo je i objavilo Zbirnu listu pravovaljanih kandidacijskih lista za izbor članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske, koju možete preuzeti: ovdje.

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Odluka o konačnim rezultatima izbora

Sukladno Zakonu o izboru vijeća i predstavnika nacionalnih manjina, nakon izbora za članove Vijeća srpske nacionalne u Gradu Krku, provedenih 05. svibnja 2019. godine, Gradsko izborno povjerenstvo Grada Krka, 13. svibnja 2019. godine, u 16.50 sati, objavljuje Odluku o konačnim rezultatima izbora članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Krku, koju možete preuzeti: ovdje.

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Odluka o rezultatima izbora

Sukladno Zakonu o izboru vijeća i predstavnika nacionalnih manjina, nakon izbora za članove Vijeća srpske nacionalne u Gradu Krku, provedenih 05. svibnja 2019. godine, Gradsko izborno povjerenstvo Grada Krka, 06. svibnja 2019. godine, u 11.20 sati, objavljuje Odluku o rezultatima izbora članova Vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Krku, koju možete preuzeti: ovdje.

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Rješenje o određivanju biračkog mjesta

Temeljem Zakona o izboru vijeća i predstavnika nacionalnih manjina (Narodne novine br. 25/19), Gradsko izborno povjerenstvo Grada Krka donijelo je Rješenje o određivanju biračkog mjesta, kojeg možete preuzeti: ovdje.

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Liste kandidata

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Krka, 16. travnja 2019. godine, u 12.54 sata, objavljuje Pravovaljanu listu kandidata za izbor članova vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Krku, Zbirnu listu kandidata za izbor članova vijeća srpske nacionalne manjine u Gradu Krku te Odluku o neodržavanju izbora članova vijeća bošnjačke nacionalne manjine u Gradu Krku. Materijale preuzmite: ovdje.

Izbori za članove u Europski parlament iz RH: Obavijest biračima u PGŽ

Povodom nadolazećih izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske, Ured državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji objavio je obavijest biračima s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije o mogućnosti pregledavanja, dopune i ispravljanja podataka upisanih u registar birača, koju možete preuzeti: ovdje.

Izbori za članove u Europski parlament iz RH: Objava biračima

Predsjednica Republike Hrvatske 25. ožujka 2019. godine donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske, koja je na snagu stupila danom objave u Narodnim novinama broj 30/19, od 26. ožujka. Integralni tekst objave preuzmite: ovdje.

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Obavijest biračima u PGŽ

Povodom nadolazećih izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i izbora za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, Ured državne uprave u Primorsko-goranskoj županiji objavio je obavijest biračima s prebivalištem na području Primorsko-goranske županije o mogućnosti pregledavanja, dopune i ispravljanja podataka upisanih u registar birača, koju možete preuzeti: ovdje

Izbori za članove vijeća nacionalnih manjina: Objava biračima

Vlada Republike Hrvatske 28. ožujka 2019. godine donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i Odluku o raspisivanju izbora za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Integralni tekst objave preuzmite: ovdje.

Pretplati se na RSS - Ostale objave