Humanitarni koncert Od srca Maji i Josipi

Priključite se akciji i dođite na humanitarni koncert Od srca Maji i Josipi koji će se održati 23. studenog 2014. godine u Velikoj dvorani Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir, s početkom u 18.00 sati.

 
 
Na koncertu kojeg će voditi Irena Gržetić sudjeluju klape Zvonimir, Kaštadi i Puntarke, Dječji pjevački zbor Mići Boduli, Ženska vokalna skupina Bona Forma, Plesna udruga Osjeti ritam, Tamburaški sastav Boduli, grupe Lamur i Insula te Damir Keđo.
Ulaz na koncert je slobodan, a sav prihod od dobrovoljnih priloga posjetitelja biti će uplaćen obitelji Zekić iz Vrha, s ciljem kupnje automobila potrebnog kako bi četverogodišnje djevojčice, blizanke Maja i Josipa, obzirom na neugodnu dijagnozu izostanka psiho-motoričkog razvoja, sigurno i udobno putovale na svoje česte i dugotrajne terapije. Za sve one koji žele biti dijelom ove prijateljske priče, a neće biti u mogućnosti nazočiti koncertu, humanitarni prilog mogu uplatiti na broj računa otvoren u Erste & Steiermärkische banci - HR56 24020063102751891 -  s naznakom Za Maju i Josipu.