Gradonačelnik nagradio još dvojicu krčkih karatista

Zavidna postignuća dvoje perspektivnih krčkih sportaša - Luke Rafaja i Lovre Živkovića - bili su dobrim razlogom da im na njima čestitaju voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Marinka Margan i gradonačelnik Darijo Vasilić, i to tijekom druženja, 15. prosinca 2017. godine, priređenog u prijemnom uredu.
Naime, Luka Rafaj i Lovro Živković, kao članovi Karate kluba Krk Croatia, na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste, u prvoj polovici godine, održanom u Ivankovu nedaleko Vinkovaca, u zaista jakoj konkurenciji, polučili su izvrsne rezultate. I dok je Luka u kategoriji mlađih učenika do 38 kg osvojio srebrno odličje, njegovom klupskom kolegi Lovri, u kategoriji učenika iznad 46 kg, pripala je bronca. Ti su rezultati zaslužili jednokratnu novčanu nagradu vrijednu 700,00 kn za zasluženo drugo, odnosno nagradu u iznosu od 500,00 kn za osvojeno treće mjesto.
Dvoje mladih krčkih sportaša na ovo je druženje pristiglo u pratnji roditelja, što se pokazalo idealnim za kratku, ali sadržajnu raspravu o karate sportu, tijekom koje su se okupljeni dotakli mnogih relevantnih tema, zaključivši kako je lijepa budućnost ovog zahtjevnog sporta, uz ovako dobre rezultate, i više nego izgledna.