Ekipa Teatra Gavran i ove godine dobro nasmijala Krčane

Na oduševljenje vjernih poklonika dramskog programa Ljetnih priredbi, na Sceni Zidine, 20. srpnja 2015. godine, u izvedbi zagrebačkog Teatra Gavran, odigrana je nova komedija Pivo.

Riječ je svojevrsnom nastavku Sladoleda, kojem je prošle godine svjedočio prepun auditorij Frankopanskog kaštela, međutim dvije protagonistkinje - majku i kći - u ovom su slučaju zamijenila dvojica jednako simpatičnih protagonista - otac i sin, podijelivši uvijek aktualnu priču o obiteljskim vrijednostima i nezaustavljivom tijeku vremena. 
U ovoj hvaljenoj predstavi autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene, ujedno i prepoznatljive karaktere koji su publiku proveli kroz čitav niz situacija što su ih mnogi proživjeli, kako u odnosu s roditeljima, tako i djecom. Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, glumci Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan, u ovoj suptilnoj kazališnoj igri izgradili su uvjerljive životne likove, što su naposlijetku prepoznali i posjetitelji nagradivši, njihov iskren i životan pristup, srčanim pljeskom!
Dramski program 59. Ljetnih priredbi nastavlja se legendarnom Sarajevskom audicijom, 26. srpnja, i najnovijim uratkom Teatra Exit Nas dva i ja, inače autorskim projektom Saše Anočića, koji će se u gradu Krku odigrati 03. kolovoza, neposredno nakon zagrebačke premijere!