Edukacija za male iznajmljivače: Program za voditelje apartmana i kuća za odmor

U cilju što kvalitetnijeg pristupanja iznajmljivanju, odnosno postizanja što bolje tržišne vidljivosti i što boljih rezultata, Turistička zajednica Grada Krka, 05. travnja 2019. godine, u Velikoj gradskoj vijećnici, s početkom u 16.00 sati, priređuje besplatnu edukaciju.

Ovo višesatno izlaganje koje će voditi prdstavnici Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo iz Splita, a čija je tema Program za voditelje apartmana i kuća za odmor, namijenjeno je svim pružateljima usluga privatnog smještaja s područja Grada Krka.

Polaznici edukacije tako će imati prilike saznati sve o utjecaju uređenja i dizajna na povećanje broja rezervacija, prezentaciji kao najjačem alatu u poslovanju, povezanosti učinkovitog oglašavanja s većim brojem gostiju i višim cijenama, poslovanju s portalima i lokalnim turističkim agencijama, načinima koji utječu na smanjenje broja otkaza rezervacija, mogućnostima pet friendly certifikata te, naposljetku, najaktualnijim segmentima administrativnog poslovanja - novostima vezanim uz zakonske obveze i propise. Nakon što se obrade sve planirane teme bit će otvorena mogućnost diskutiranja.

Svi zainteresirani iznajmljivači mole se da svoje sudjelovanje u ovom edukativnom programu prijave telefonom na 051 221 414 ili e-mailom na tz@tz-krk.hr.