Edukacija o fondovima Europske unije za male i srednje poduzetnike

Grad Mali Lošinj, zajedno s partnerima Gradom Bakrom, Regionalnom razvojnom agencijom Porin, Lokalnom razvojnom agencijom Pins i Kanalom Ri, krenuo je u realizaciju projekta Malo poduzetništvo u velikoj Europi (Small business in a big Europe).

Cilj ove inicijative je informirati poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije o promjenama nastalim nakon ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, kao i o mogućnostima financiranja njihovih projektnih inicijativa sredstvima iz fondova Europske unije.
S tim ciljem, 21. veljače 2014. godine, s početkom u 11.00 sati, u Maloj vijećnici Grada Krka organizira se predavanje namijenjeno upravo malim i srednjim poduzetnicima. Nakon predavanja, 25. i 26. veljače, na istom mjestu, također s početkom u 11.00 sati, održati će se radionica na kojoj će okupljeni imati priliku, kroz praktičan rad, naučiti kako pripremiti prijedlog projekta za prijavu na natječaj Europske unije te kako uspješno upravljati samim projektom. 
Ova hvalevrijedna inicijativa financirana je sredstvima Eurospske unije, što znači da je edukacija u cijelosti besplatna. Svi zainteresirani poduzetnici stoga se mole da svoje sudjelovanje potvrde najkasnije do 20. veljače 2014. godine. Prijava je moguća putem e-maila ivka.simunovic@mali-losinj.hr, odnosno telefona 051 231 056 ili mobitela 099 2187 143. Kontakt osoba za prijavu, ali i ostale informacije je Ivka Šimunović. 
  
Poziv [.pdf]