Dva nedavna nastupa krčkih karatista

U Sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić Gradu, 15. veljače, ove godine, održan je 26. kup Mladosti, čija je organizacija povjerena tamošnjem Karate klubu Mladost.

Na ovm natjecanju, koje je okupilo 553 karatista iz čak 53 kluba s područja čitave Hrvatske, nastupili su i predstavnici Karate kluba Krk, demonstriravši vrlo dobru spremu. Manuel Bajčić tako je u kategoriji kadeta -70 kg svojio 3. mjesto, kao i Branimir Vančina u kategorijama mlađih kadeta +57 kg i kadeta -70 kg.
Dan kasnije, 16. veljače, u sportskoj dvorani u Mavrincima održano je 1. kolo Županijske karate lige na kojem su pored 128 natjecatelja, podijeljenih u skupine po dobi i položenom pojasu, u borbama nastupili: Matej Ban, Samuel Bajrić, Bernarda Galjanić, Ena Karabaić, Toni Mandekić, Oriana Međimorec, Matteo Mrakovčić, Glorija Olić, Ivano Pavačić, Arijan Pinezić, Stella Polonijo, Antonio Stipanović, Lorena Stipanović, Antonio Šutić i Lovro Živković. Kako se ovdje radi o sistemu natjecanja kroz više kola, a nastupi na svakom od njih se boduju, eventualni osvajači medalja biti će poznati tek po završetku posljednjeg kola.