Dobrinj: Deseto izdanje akcije Otočna rožica - dodjela nagrada i priznanja

Uoči blagdana sv. Franja Asiškog, zaštitnika prirode, Turistička zajednica otoka Krka, u suradnji s Općinom Dobrinj i Turističkom zajednicom Općine Dobrinj, organizira dodjelu nagrada i priznanja za najljepši vrt, balkon, balaturu i javnu površinu u desetom, jubilarnom izdanju akcije Otočna rožica, koja će se u parku Jardin u Dobrinju, održati 03. listopada 2017. godine, s početkom u 11.00 sati.
Nakon pozdravnih riječi domaćina i predstavnika Turističke zajednice otoka Krka, okupljene će s vrijednostima ove inicijative upoznati Hrvoje Skorup, dok će prijavljene vrtove prezentirati Dobrila Kraljić. Nakon podjele nagrada i priznanja otvorit će se izložba fotografske dokumentacije svih nagradom ovjenčanih vrtnih i hortikulturnih površina. U glazbenom dijelu programa sudjeluje gitarist Mario Šimunović, dok je vođenje povjereno Diani Blažević. 
 
 
Akcija Otočna rožica, u suradnji sa svim otočnim turističkim zajednicama, provodi se s ciljem unaprjeđenja kvalitete uređenja okoliša i vrtne kulture, kao i podizanja svijesti, koliko o zaštiti okoliša, toliko i o potrebi unapređenja turističkog proizvoda, posebice u privatnom smještaju. Sponzorsku podršku ovoj inicijativi pružili su: Turistička zajednica Kvarnera, Erste & Steiermärkische banka d.d., TKD Ponikve eko otok Krk d.o.o., Općina Dobrinj, Turistička zajednica Općine Dobrinj, TD Komun d.o.o., Autotrans d.o.o., P&B hortikultura, Parkovi plus d.o.o. i Turistička agencija Šiloturist.