Besplatna edukacija: Digitalni marketing u turizmu

Na inicijativu obrta Mudra sova i Digitalne agencije Maoio, u prostoru Osnovne škole Fran Krsto Frankopan u gradu Krku, 21. veljače 2018. godine, s početkom u 18.00 sati, održat će se besplatan edukativni program na temu digitalnog marketinga u turizmu.
O ovoj svakako aktualnoj temi, u kontekstu za otok najznačajnije gospodarske grane, okupljenima će predavati Filip Zolota (zolotait.com), David Blažević (maoio.agency) i Srđan Hulak (srdjanhulak.com), s time da će se u procesu educiranja, pod predavačkom cjelinom Digitalni marketing, najviše pažnje posvetiti sadržajima poput važnosti modernih, responzivnih Internet stranica i društvenih mreža, Google Adwords oglašavanja, aktualnih trendova i nadolazećih kanala promocije, te suvremenih poslovnih strategija, a pod cjelinom Foto i video svijet, raspravi o neophodnosti fotografije danas, mogućnostima fotografije i videa s naglaskom na izradu video priča, kombiniranju vizualnih medija i društvenih mreža, multimediji kao diferencijatoru u borbi s konkurencijom, upotrebi dronova u turizmu te prednostima koje donosi korištenje panorama 360.
 
 
Svi koji žele biti ažurni sa znanjem u digitalnom vremenu, odnosno svi koji traže pravovremenu informaciju o tome kako se što bolje marketinški pozicionirati u turizmu, pozvani da iskoriste ovu jedinstvenu priliku te se odazovu pozivu za usvajanjem novih, itekako korisnih znanja.