68. Ljetne priredbe: Predstava za djecu Petar Pan, Kazališna družina Ivana Brlić-Mažuranić

Prvi ovogodišnji program namijenjen najmlađim posjetiteljima 68. Ljetnih priredbi, predstava Petar Pan nastala u produkciji Kazališne družine Ivana Brlić-Mažuranić, održat će se u srijedu, 10. srpnja 2024. godine, na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša), s početkom u 21.00 sat. Cijena ulaznice iznosi 7,00 eura.

Petar Pan dobro je poznata priča o dječaku koji nije želio odrasti, a koja će ovog puta biti ispričana u nešto drugačijem obliku, s fokusom na motiv igre i ideju kako nikada ne smijemo izgubiti dijete u sebi. Kroz predstavu najmlađoj će publici biti zagolicana mašta, dok će se ona nešto starija podsjetiti da odrastanje ne znači nužno i odustanak od igre i igranja.

U ovoj dinamičnoj i zaigranoj predstavi čiju režiju potpisuje Matej Safundžić, glume: Andrija Krištof (Petar Pan), Matej Safunžić (kapetan Kuka, sjena), Valentina Srnojević (Wendy) i Darija Vlajnić (gusar, sjena). Scena i rekviziti djelo su: Valentine Srnojević, Branka Bankovića, Ivane Barišić i Mateja Safundžića, dok je izrada kostima bila povjerena: Krojačkom salonu KiM.

Financijsku podršku ovogodišnjim Ljetnim priredbama, za čiju se organizaciju već tradicionalno brine Centar za kulturu Grada Krka, pružili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranska županija, Grad Krk i Turistička zajednica Grada Krka.

Ulaznice za sve programe Ljetnih priredbi kupuju se na prodajnom mjestu u Galeriji Decumanus, Josipa Jurja Strossmayera 2 (stari grad), unutar njezinog redovnog radnog vremena, od ponedjeljka do subote, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata. U suprotnom, mogu se rezervirati telefonom na 051 220 041.