57. Ljetne priredbe: Komedija Izbaci uljeza

Komedija Izbaci uljeza, autora Billa Manhoffa, nastala u koprodukciji karlovačkog Zorin doma i zagrebačkog Aplauz teatra održati će se 12. kolovoza 2013. godine u Frankopanskom kaštelu s početkom u 21.30 sati.

Ova romantična komedija, originalnog naziva The Owl and the Pussycat, bazirana je na dva izvrsno smišljena lika, Felixu i Doris, koji žive u uvjerenju da su nešto što zapravo nisu. Ona je prostitutka koja uvjerava sebe i ostale da je zapravo glumica i model, dok je on običan blagajnik u knjižari koji sebe smatra talentiranim piscem, iako ništa nije objavio. Nakon neočekivanog susreta i luckastih nadmudrivanja Felix i Doris se zaljubljuju, prekidaju vezu i opet se zbližavaju odbijajući iskreno sagledati sami sebe. Nakon frustrirajućih, ali i komičnih situacija napokon prepoznaju svoje, ali i partnerove slabosti te samozavaravanja. 
U predstavi, čiju režiju potpisuje Ivana Peroš, glume Ana Begić Tahiri i Vladimir Tintor.
Ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se kupiti u krčkoj Galeriji Decumanus svakim danom, osim nedjelje, od 10.00 do 12.00 te od 20.00 do 23.00 sata ili rezervirati na broj Centra za kulturu Grada Krka 051 220 041, odnosno e-mail kultura@gradkrk.net.