Valamar Koralj Romantic Hotel dobio Neckermann Primo Award

Krčki Valamar Koralj Romantic Hotel, dobitnik je nagrade Neckermann Primo Award 2013 kao jedan od deset najboljih svjetskih hotela po izboru turoperatora Neckermann Reisen. 

Nagradu je predstavnicima Valamara na turističkom sajmu ITB u Berlinu dodijelio Oliver Mueck, Contract Manager Neckermann putovanja za istočnu Europu. Sama nagrada predstavlja rezultat istraživanja provedenog među pola milijuna korisnika usluge turoperatora Neckermann, koji su među ostalim ocjenjivali lokaciju, kvalitetu usluge i hranu unutar objekata.
Zadovoljstvo naših gostiju najveći nam je prioritet u poslovanju. Ova nagrada još je jedan pokazatelj da naši gosti prepoznaju kvalitetu i standard usluge u našim objektima, dokazajući pritom kako u potpunosti udovoljavamo svim njihovim očekivanjima, ističe  Sandra Enders, članica Uprave tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta.
Kao svojevrsna oaza za parove i odmor na otvorenom Hotel Koralj smatra se biserom među Valamarovim hotelima. Potpuno izdvojen u mirnom zaljevu grada Krka, a opet nadomak starog grada, ovaj romantični hotel izvrsno je mjesto za opuštanje i wellness odmor te pruža sve prednosti hotela s tri zvjezdice.